Müge Anlı Ali Atasever kimdir? Ali Atasever öldürüldü mü?

Müge Anlı Ali Atasever kimdir? Ali Atasever öldürüldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan gelişmeler gün geçtikçe daha da ilginç hale geliyor. Ali Atasever ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Müge Anlı Ali Atasever kimdir? Ali Atasever öldürüldü mü?

Müge Anlı’da yaşanan olaylarda kayıp ilanı ile aranan Ali Atasever hakkında yeni detaylar ortaya çıkıyor. Ali Atasever, arama motorlarında da sıkça aranmaya başladı. Müge Anlı Ali Atasever kimdir? Ali Atasever öldürüldü mü? Gibi soruları sizler için derledik…

MÜGE ANLI ALİ ATASEVER KİMDİR?

45 yaşında olan Ali Atasever günlerdir ortalarda yok. Baba Sait Atasever oğlunun kaybı ile ilgili baş şüpheli durumunda yer alıyor. Ali Atasever ile ilgili Müge Anlı, "Oğlunla ilgili bize ilk başvuran senin bir köylün oldu. Yani Ali Bey'in kaybıyla ilgili biz, size ulaştık. Siz bize ulaşmadınız. Köyünüzden biri, bizi aradı. Köylünüz, 'Ali'nin babası Sait, çok asabidir. Herkes ondan çok korkar. Biz köyde Sait Bey'in oğluna zarar vermiş olabileceğini düşünüyoruz' dedi. Çünkü siz oğlunuzu ağaca bağlayıp dövmüşsünüz bunu görenler olmuş. Sonra Ali kaybolunca, onu sizin öldürdüğünüze dair dedikodular oluşmuş. Bu sebeple biz de size ulaştık" İfadelerini kullandı.

Ali Atasever’in oğlunun da babasına şiddet gösterdiği iddia edildi. Ali Atasever’in, oğlu ve babası tarafından şiddet görüp öldürüldüğü yönündeki iddialar araştırılıyor.

Ali Atasever ile ilgili hala bir haber alınamaması da bu iddiaların doğruluğu üzerinde durulmasına neden oluyor.

Haber Merkezi \ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.