Mehmet Aslantuğ hangi partiden aday?

Mehmet Aslantuğ hangi partiden aday?

Mehmet Aslantuğ kimdir, nereli, kaç yaşında? Mehmet Aslantuğ milletvekili adayı mı, hangi partiden aday, hangi bölgeden aday? Soruları dikkat çekiyor. Peki, Mehmet Aslantuğ kimdir, Mehmet Aslantuğ milletvekili adayı mı? Sizler için derledik.

Mehmet Aslantuğ kimdir, nereli, kaç yaşında? Mehmet Aslantuğ milletvekili adayı mı, hangi partiden aday, hangi bölgeden aday? Mehmet Aslantuğ milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptığını açıkladı ve arama motorlarında ismi aranmaya başladı. Mehmet Aslantuğ hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

MEHMET ASLANTUĞ KİMDİR?

Samsun Çarşamba’da dünyaya gelen Mehmet Aslantuğ ilk, orta ve lise eğitimini Terme ilçesinde tamamladı. 1978 yılında iletişim fakültesine başladı ancak eğitimi tamamlanmadan oyunculuk hayatına atıldı. 1985 yılında, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme eğitimini de yarım bıraktı ve oyunculuk üzerine çalışmaya devam etti. 1993 yılında Detay Film’i kuran Aslantuğ Arzum Onan ile evli ve Can adında bir çocukları var.

MEHMET ASLANTUĞ MİLLETVEKLİ ADAYI MI?

Mehmet Aslantuğ Türkiye İşçi Partisi’nden 28. Dönem Milletvekili adayı oldu. Aslantuğ’un adaylığının açıklanmasının ardından TİP Genel Başkanı Erkan Baş sosyal medya hesabından “Onu sadece unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan Ahmet Kaya’yı cesurca savunmasıyla da hep şükranlarımızla anıyoruz. Milletvekilliği teklifimizi kabul ederek bize güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ’a yürekten teşekkür ediyorum. TİP Senin Kaptan” ifadelerini yayınladı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.