Mamak’ta Yılmaz ve Yaldız’a Asfalt Talebi

Mamak’ta Yılmaz ve Yaldız’a Asfalt Talebi

Mamak Hürel Mahallesi Caddeleri için belediyeden 4 senedir bakım isteniyor. Büyükşehir’e çağrı yapan Mahalle Muhtarı Tahsin Çelik, bir an önce Şehit İdris Yılmaz Caddesi ve Arif Yaldız Caddesine asfalt atılmasını talep etti.

Mamak Hürel Mahallesi Muhtarı Tahsin Çelik, mahalle halkının Büyükşehir Belediyesi'nden olan taleplerini gazetemize anlattı. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Âdem Orman’a konuşan Hürel Mahallesi Muhtarı Çelik, “Hürel Mahallesinin Şehit İdris Yılmaz Caddesi ve Arif Yaldız Caddeleri yaklaşık üç yıldır serme asfalt bekliyor. Daha öncesinde yapılan su, doğalgaz, internet kablosu döşeme çalışmaları caddelerin asfalt bütünlüğünü bozarak yamalı ve bol çukurlu hale getirdi” ifadeleri ile Büyükşehir Belediyesi’ne sesini duyurmaya çalışıyor.

foto-mihtar-2.jpg

“DEFALARCA BİLDİRDİK”

Hürel Mahallesi Muhtarı Tahsin Çelik, “Seçimden bu güne yaklaşık üç seneden fazla bir süredir. Şehit İdris Yılmaz Caddesi ve Arif Yaldız Caddesi asfalt sorununu dile getirdik. Caddede yapılan su, kanalizasyon, internet gibi çalışmalar caddenin asfaltının bozulmasına neden oldu. Bütün cadde yamalı çukurlu bir şekilde duruyor. Söz konusu cadde Mamak’ın en büyük en işlek caddelerinden birisi konumunda. Ben muhtar olarak bu sorunu defalarca Büyükşehir Belediyesinin toplantılarında her seferinde dile getirdim. Hatta belediyeye yazılı beyanda bulunarak konu ile alakalı dilekçede verdim. Büyükşehir Belediyesi’nin bana verdiği cevap ise her seferinde aynı oldu. Hep muhtarım cadde programımızda bugün yarın yapılacak dendi. Ama hala Belediyeden işin yapımı hakkında bir dönüş alamadık. Şuan gerek araç sahipleri gerekse mahalle halkı durumdan şikâyetçi ve bütün şikâyetlerini bana bildiriyorlar” ifadelerini kullandı.

Enes Boyacı / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.