Mamak Belediyesi aşevi için 1 milyon 320 bin ekmek alacak

Mamak Belediyesi aşevi için 1 milyon 320 bin ekmek alacak

Mamak Belediye Başkanlığı, Lokman Hekim Aşevinde kullanılmak üzere tam bir milyon 320 bin ekmek alacağını açıkladı. İhale usulü ile gerçekleştirilecek alım için son başvuru günü 29 Kasım olarak belirlendi.

Mamak Belediye Başkanlığı, yaptığı ihale duyurusu ile Lokman Hekim Aşevinde kullanılmak üzere tam bir milyon 320 bin ekmek alımı yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamada söz konusu ekmek alım ihalesinin bir yıllık olacağı ve alımın açık ihale usulü ile gerçekleştirileceği vurgulandı. İhalenin günü ise 29 Kasım Çarşamba günü olarak belirlendi. Ayrıca habere konu olan ekmek alım ihalesinin tekliflerinin yalnızca Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden alınacağı belirtildi.

ekmek.gif

İŞLETME KAYIT BELGESİNİ ŞART

Mamak Belediyesi tarafından duyurusu yapılan ekmek alım İhalesine katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ise şu şekilde açıklandı: “İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgileri gösteren belgelerin yanı sıra istekli firmalar, üretici firma adına düzenlenmiş, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından İşletme Kayıt Belgesini teklifi ile birlikte sunacaktır.”

kose.gif

SADECE YERLİ İSTEKLİLERE AÇIK

İhale hakkında yapılan açıklamada son olarak şu ayrıntılara değinildi; “Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 takvim günüdür.”

Faruk Gökyurt / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.