Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanacak?

Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanacak?

Kızılcık Şerbeti isimli dizinin yayından kaldırılma cezası ülke genelinde büyük ses getirmişti. Vatandaşlar tarafından Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanacak? Sorusu merak edilmeye başladı. Peki, Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanacak?

Kızılcık Şerbeti dizisi başladığı günden itibaren gündemden düşmüyor. Dizinin yayından kaldırılması üzerine tepkiler çığ gibi büyüyor. İnternette en çok aranan sorulardan biri de Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

KIZILCIK ŞERBETİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman ve Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti, 5 bölüm yayından kaldırılma cezası almıştı.

Geçtiğimiz bölümlerde gerdek gecesi sahnesiyle izleyicileri şoka uğratan dizi RTÜK tarafından durdurulma cezası aldı.

karar.jpg

"Toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen, kadınlara yönelik baskıları teşvik eden ve kadını istismar eden programlar içeremez." Maddesini ihlal nedeniyle yayından kaldırıldı.

RTÜK'ün yayın durdurma cezasına karşın alınan yürütmeyi durdurma kararı Ankara İdare Mahkemesi tarafından son dakika iptal edilirken, dizi yerine "İslamofobi" belgeseli yayınlandı.

İzleyiciler ise Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanacak sorusunu merak etmeye başladı. Kızılcık Şerbeti dizisinin 12 Mayıs Cuma günü yayınlanması bekleniyor.

Haber Merkezi \ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.