Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni film geliyor

Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni film geliyor

Hakan Günday imzalı, başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in oynadığı merakla beklenen film Boğa Boğa 42. İstanbul Film festivalinde izleyiciyle buluşacak

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in oynadığı Boğa Boğa filmi, 42. İstanbul Film Festivali'nde izleyicinin karşısına çıkacak Netflix'te de yayımlanacak filmin konusu, oyuncuları ve ne zaman izleyiciyle buluşacağı merak konusu oldu.
Senaristliğini Hakan Günday'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Onur Saylak'ın oturduğu Boğa Boğa filmi, 42. İstanbul Film Festivali'nde ve Netflix'te gösterimde olacak.

BOĞA BOĞA FİLMİNİN KONUSU

Boğa Boğa filmi, Assos’ta bir köye taşınan Yalın ve Beyza’nın hikâyesini anlatıyor. İstanbullu iş adamı Yalın, finansal bir skandalın ardından eşi Beyza’yla birlikte Assos’a yerleşip huzur ararken hayatı kâbusa dönen Yalın, düşmanlarının gittiği her yerde olmasını anlar.

BOĞA BOĞA OYUNCU KADROSU

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in paylaştığı yapımın oyuncu kadrosunda ise Gürgen Öz, Müge Bayramoğlu, Onur Gürçay, Aşkın Şenol, Kerem Arslanoğlu, Onur Akgülgil, Ahmet Baki Kurtuluş ve Nadi Güler gibi ünlü isimler yer alıyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.