Iphone telefonlar ne kadar-Güncel fiyat? Apple telefonları ne kadar oldu? Iphone zam mı geldi?

Iphone telefonlar ne kadar-Güncel fiyat? Apple telefonları ne kadar oldu? Iphone zam mı geldi?

1 Aralık’ta Apple ürünlerine zam geldiği duyuruldu. İnsanlar Iphone telefonların ne kadar olduğunu merak etmeye başladı. Peki, Iphone telefonlar ne kadar-Güncel fiyat? Apple telefonları ne kadar oldu? Iphone zam mı geldi? Tüm detaylar:

Apple, kısa bir süre önce Apple Store’da güncellemeye gitti ve bu güncellemeden iPhone 15 zammı çıktı. Teknoloji devi kısa bir süre önce Türkiye’deki iPhone 15 modellerin fiyat artışına gitti. iPhone 15, iPhone 15 Plus ve iPhone 15 Pro Max modelleri ile birlikte eski modeller ve tüm Apple ürünleri de zamlandı. Zam oranları ortalama olarak yüzde 8-10 arasında gerçekleşti. Peki, Iphone telefonlar ne kadar-Güncel fiyat? Apple telefonları ne kadar oldu? Iphone zam mı geldi? Tüm detaylar haberimizde:

IPHONE TELEFONLARI NE KADAR?

Apple, bir süre önce yaptığı fiyat artışının nedenini açıklamadı. Ancak görünüşe göre yükselen kur nedeniyle bu zam uygulanmış gibi duruyor. Zam sonrasında en ucuz iPhone 15 modeli 53.999 TL oldu. Aynı şekilde en ucuz iPhone 15 Plus; 61.999 TL, iPhone 15 Pro; 69.999 TL ve iPhone 15 Pro Max; 82.999 TL oldu. Yeni modellerin yanında eski iPhone modelleri de zamlandı. Buna göre: iPhone SE; 26.999 TL, iPhone 13; 39.999 TL, iPhone 14; 47.499 TL, iPhone 14 Plus; 53.999 TL başlangıç fiyatına sahip. İşte güncel iPhone fiyat listesi:

sdfhgsfdgsfg.jpg

asfasdf-001.jpg
HABER MERKEZİ / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.