Hüseyin Taklacı: Atölyelerde kalan malzemeler değerlendirilecek!
Mamak Karaağaç Halk Eğitim Merkezi yetkilileri, Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı’dan, atölyelerdeki atıkların kurslara verilmesini talep etti. Taklacı da, bu talebi en kısa sürede yerine getiremeye çalışacaklarını kaydetti.
Mamak Karaağaç Halk Eğitim Merkezi, Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı’yı ziyaret etti. Halk Eğitim Merkezi temsilcileri ziyarette malzeme ve ürünlerin pazarlanması konusundaki istediklerini dile getirdiler. Taklacı, odalarına kayıtlı yerlerde ürünlerin satışını yapmak istediklerini söyleyen Halk Eğitim Merkezi temsilcilerine, isteklerini en kısa sürede yerine getiremeye çalışacaklarını kaydetti.
“SİZLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ”
Mamak Karaağaç Halk Eğitim Merkezi’nden gelen yetkililer, “Sıfır atık projesi kapsamında atölyelerde arta kalan kumaş, elyaf, ahşap, fermuar gibi malzemelerin kurslara verilerek değerlendirilmesini istiyoruz. Kursiyerlerimiz atık kumaşlardan; çanta, cüzdan, yastık kılıfı, çanta sapı gibi ürünler yapabilir. Bunun yanı sıra arta kalan ahşaplardan; ahşap boyama, çerçeve, süs eşyası gibi ürünler elde edebilir. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz. Bir diğer husus ise kurslarda yapılan ürünlerin satışı konusunda yardımcı olmanızı talep ediyoruz. Odaya kayıtlı yerlerde, kursiyerlerimizin yapmış olduğu ürünlerin satışlarını yapma fırsatı bulursak, ekonomiye de katkı sağlamış oluruz diye düşünüyoruz” diyerek malzeme ve pazarlama konusundaki taleplerini bu sözlerle dile getirdiler.
“SÜREÇTE HEP BİRLİKTE İLERLEYECEĞİZ”
Halk Eğitim Merkezi’nden gelen yetkililerin isteklerini ve önerilerini dinleyen Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, şunları aktardı: “Öncelikle çalışmaları sıfır atık ile yapmayı planlıyor olmanız oldukça güzel. Arta kalan, bizlerin artık kullanamayacağı parçacılardan yeni ürünler yapmak istiyor olmanız, bizler için oldukça kıymetli. Bu süreçte hep birlikte ilerleyeceğiz. Ürünlerin satışı konusunda da elimden geleni yapmaya hazırım. Vatandaşların bu tarz kurslarla bir arada olup bir şeyler üretmesi oldukça güzel. Malzeme ve pazarlama konusundaki isteklerinizi en kısa sürede yerine getiremeye çalışacağız. Atölyelerde kalan malzemeler değerlendirilecek.”
Kaynak:Rüveyda Aslıipek / gazeteilksayfa.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.