Hakan Fidan’ın Blinken’e hareketi gündem oldu

Hakan Fidan’ın Blinken’e hareketi gündem oldu

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, çeşitli görüşmeler gerçekleştirmek için gece yarısı Ankara’ya geldi. Esenboğa Havalimanı’na indiği ilk dakikadan itibaren kötü sürprizlerle karşılan Blinken’e son sürpriz ise Hakan Fidan’ın hareketi oldu.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Türkiye'ye geldi. Blinken, Dışişleri Bakanlığı'nda Dışişleri Bakanı Hakan Fidan tarafından karşılandı. Ancak o görüşmeye, karşılama sırasında yaşanan ilginç bir olay damga vurdu. Kameralar tarafından saniye saniye kaydedilen o anlarda, Blinken'ın Fidan'a sarılmak için hamle yaptığı sırada Hakan Fidan'ın, Blinken'ın bu hamlesine karşılık vermediği ve iki mevkidaşın yalnızca tokalaştığı görüldü. O anlar sosyal medyada onbinlerce kez izlenirken yüzlerce yorum aldı.

hakan-fidan-1.jpg

“BEBEK KATİLİ BLİNKEN” DETAYI

Gece geç saatlerde Ankara’ya gelen ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’i Ankara Vali Yardımcısı Namık Kemal Nazlı karşılamıştı. Havaalanından şehir merkezine doğru giden yollara ise el-Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde’nin bulunduğu ve ‘Bebek Katili Blinken’ yazan pankartlarla karşılaşmıştı. Bugün Dışişleri Bakanlığı’na gelen Blinken, bir de Hakan Fidan’ın hamlesi ile karşılaştı.

SARILMASINA İZİN VERMEDİ

Dışişleri Bakanlığı’na gelen Blinken’i bakanlık kapısında Hakan Fidan karşıladı. Kapıda tokalaşarak görüntü veren Fidan ile Blinken, daha sonra baş başa görüşmeye geçti. Ancak o karşılamada kameralara yansıyan bir an dikkatlerden kaçmadı. Söz konusu olayda, Bakan Fidan'ın Blinken'ın sarılma hamlesine karşılık vermediği görüldü. Görüntüler sosyal medyada kısa sürede binlerce kez izlenirken, 'Nedense içimin yağları eridi', 'Nereden baksan kral hareket' gibi yorumlar yapıldı.

HABER MERKEZİ / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.