Gözünüze inanamayacaksınız: Eski hallerini gören tanıyamıyor

Gözünüze inanamayacaksınız: Eski hallerini gören tanıyamıyor

Gündüz kuşağı programları büyük merakla takip edilmeye devam ediliyor. Bu programların sunucularının da kim olduğu ve eski halleri merak konusu oldu.

Türkiye’de en çok izlenen programlar hangileri diye sorsak cevap elbette Gündüz kuşağı programları. Cinayet olaylarından entrikalı aşk üçgenlerine, kayıp olaylarından aldatılmaya kadar dedikodunun, tartışmanın tavan yaptığı bu programlar reyting rekorları kırmasının nedeni de başarılı sunucuları. Sunucuların eski hallerine gelin birlikte göz atalım.

muge.jpg

GÜNDÜZ KUŞAĞI DEYİNDE AKLA İLK O İSİM GELİR: MÜGE ANLI

Ekranların en çok izlenen isimlerinden olan Müge Anlı’nın değişimi! Güzel ve başarılı sunucunun kariyeri Top Secret magazin programıyla başlıyor. Farklı kanallarda yıllarca magazin sunuculuğu yapan Anlı Vatan gazetesinde magazin müdürü olur. 'Dobra Dobra' adlı programla ünlenen araştırmacı gazeteci 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' adlı programına 2008 yılından bu ana devam ediyor.

erol.jpg

OYUNCULUKTAN, SUNUCULUĞA GİDEN YOLCULUK: ESRA EROL

İzdivaç programlarındaki başarısıyla tanınan Esra Erol evlilik programlarına yapılan yasakla format değiştirdi ve kayıpları bulma, küsleri barıştırma olayları çözme gibi olaylarla ilgilenen programı sunuyor. 'Esra Erol'la İzdivaç', 'Esra Erol'la Evlen Benimle' programlarıyla kazandığı ününü en son 'Esra Erol'da' programıyla devam ettirdi. Erol'un 'Kalp Gözü', 'Çemberimde Gül Oya' ve 'Yalan Dünya' gibi dizilerde oynadığını biliyor muydunuz?

serap-pakoz.jpg

HEM SPİKER HEM SUNUCU: SERAP PAKÖZ

Kariyerine spikerlikle başladı Serap Paköz en çok izlenen kanallarda devam etti. 'Kadının Sesi', 'Suç ve Ceza' ve 'Yeni Bir Umut' gibi projeleri başarıyla sundu. Son olarak 'Gerçeğin Peşinde' adlı programını sunan, geçirdiği estetiklerle gündeme geliyor.

didem-arslan.jpg

HEM GAZETECİLİK YAPTI HEM SUNUCULUK HEM DE MUHABİRLİK

Didem Arslan Yılmaz kariyerine haber sunuculuğu ile başladı. 'Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme' adlı gündüz kuşağı programıyla cinayet, suçluları yakalama, olayları aydınlatma gibi olayları inceliyor. Güzel sunucu yıllar geçtikçe güzelleşiyor.

zuhal-topal.jpg

BAŞARILI SUNUCU VE OYUNCU: ZUHAL TOPAL

Yıllar geçtikçe güzelleşen bir isim o. 'Palavra Aşklar' dizisiyle ünlenen 'Film Gibi' programında Sinan Çetin'in asistanlığını yapmış olan Zuhal Topal Sihirli Annem ve Selena gibi dizilerde rol aldı. 'Şarkı Söylemek Lazım' adlı yarışmada birinci oldu. 'Papatyam' dizisinde oynadığı izdivaç programı sunucusu rolünün beğenilmesiyle 'Zuhal Topal'la İzdivaç' programını sunar. 'Geniş Aile', 'Avrupa Avrupa' dizelerinde oynayan Zuhal Topal, 'Zuhal Topal'la Sofrada' isimli sunucu sunucu 'Zuhal Topal'la Yemekteyiz' programıyla sunmaya devam ediyor.

seda-sayan.jpg

SABAHIN SULTANI SEDA SAYAN ESTETİKLE BAMBAŞKA BİRİ

Seda Sayan, düğün salonlarında ve gazinolarda şarkıcılık yaparak kariyerine başlar.'İmparator', 'Üç İstanbul', 'Sırtımdan Vuruldum', 'Evimiz Olacak Mı?' gibi filmlerde oynar. 'Seda-Osman Show' adlı programda sunuculuk kariyerine başlar. 'Sabahların Sultanı Seda Sayan', 'Kaynana Gelin Seda'ya Gelin', 'Evleneceksen Gel' programlarını sunar. İzdivaç programlarına gelen yasaktan sonra 'O Ses Türkiye'de jüri olur ardından 'Yemekteyiz' programını sunan Seda Sayan, 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programının sunuculuğunu yapıyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.