Gladyatör filmi yeniden geliyor

Gladyatör filmi yeniden geliyor

Oscar'da En İyi Film dahil olmak üzere beş ödül kazanan 2000 yılı yapımı "Gladyatör" filmi, Ridley Scott imzasıyla yeniden sinemalara dönüyor. Filmde "Maximus" karakterini canlandıracak olan Russell Crowe, filmle ilgili duygularını paylaştı.

Yönetmen Ridley Scott, beş dalda Oscar kazandığı ve başrol oyuncusun da Russell Crowe olduğu ve En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını alan Gladyatör filmini 23 yılın ardından tekrar çekmeye karar verdi.
İlk filmde Maximus canlandıran oyuncu Russel Crowe, Gladyatör’ün 2. Filmiyle ilgili duygularına yer verdi.

HİSSETTİĞİM TEK ŞEY KISKANÇLIK

Ünlü aktör, Collider'a verdiği röportajda, filmi kıskandığını söyledi. Crowe'a yeni filmde görmek istediği bir unsur olup olmadığı sorusu soruldu Avustralyalı yıldız, bu sorunun cevabını bilmediğini, iki filmin de yönetmeni Ridley Scott'ın aradan geçen sürede filmi daha iyi yapabilmek için hazırlıkların yapıldığını aktardı.
Russell Crowe ardından "Bunun hakkında gerçekten hissettiğim tek şey biraz kıskançlık, anladın mı?" dedi.

"HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ"

Gladyatör'ün vizyona girdiğinde genç olduğunu ve deneyim kazandığını söyleyen Russell Crowe, "Bu gerçekten hayatımı değiştiren bir şey. İnsanların bana ve geçimimi sağlamak için yaptıklarıma bakışını değiştirdi" ifadelerini kullandı.

GLADYATÖR TELEVİZYONDA YAYIMLANACAK

Crowe, "Garanti ediyorum, bu gece dünyanın bir yerinde Gladyatör televizyonda yayımlanacak. Yaptığınız filmlerde her zaman bu kadar uzun ömürlü olmuyorsunuz. Bu yüzden açıkçası filmin kalbimde özel bir yeri var"dedi.
Crowe, filmde oynayıp oynamayacağıyla ilgili olarak ise "Bana bu konuyla ilgili henüz kimse gelmedi. Yeni filmde Maximus'un ölümünden çok uzak bir geleceği işleyecekler bu nedenle beni ilgilendiren bir konu yok gibi görünüyor" demişti.

2024'TE VİZYONA GİRECEK

General Maximus'un ölümünden 30 sene sonrasını anlatan ve 22 Kasım 2024'te vizyona girmesi planlanan "Gladyatör 2" filminin kadrosunda; Paul Mescal, Denzel Washington ve Barry Keoghan yer alacak.
Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.