Gençlik ve Spor Bakanlığı 81 ilde gençlerle buluşuyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı 81 ilde gençlerle buluşuyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘’gençliğe dair her şey burada’’ sloganı ile başlattığı etkinlik kapsamında Gençlik ve Spor Tırı Kızılay’da gençlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Kızılay 15 Temmuz Meydanı’nda konuşlanan GSB tırındaki etkinlikler, gençler arasında farkındalık oluştururken, bakanlığın projelerini ve gençlere dair sunulan hizmetleri tanıttı. Tırın etrafına kurulan ok platformu, şişme dart, langırt, körling, PS5 konsol oyunları gibi aktivitelerle gençler eğlenceli dakikalar geçirdi.

gençlik ve spor bakanlığı tırı

GENÇLER NEREDEYSE BİZ ORADAYIZ

Gençlik ve spor bakanlığının 81 ilde bulunan gençlik merkezlerinin faaliyetlerini gezici tır aracılığı ile gençlere tanıtıldığını söyleyen faaliyet ve gençlik lideri görevlisi faaliyet görevlisi ‘’Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katkılarıyla gençler neredeyse biz oradayız.’’ dedi.

Aracın içinde ve dışında yapılan faaliyetlerin tüm gençlere hitap ettiğini belirten görevli ‘’Yapılan etkinlikler gençlerin yanı sıra çeşitli yaş guruplarından vatandaşların da ilgisini çekiyor. Ok atmak için, langırt oynamak için sıraya giriyorlar’’ diye konuştu.

gsb gençlik tırı

DEPREM BÖLGESİNDE ÇOCUKLARLA BİRLİKTEYDİK

Uzun bir süre Ankara’da faaliyetlerini sürdüren GSB tırının Adıyaman, Osmaniye gibi deprem bölgelerine de gönderildiğini belirten faaliyet görevlisi, açıklamalarına şöyle devam etti:

‘’Bakanlığımız bu hizmetiyle deprem felaketinden etkilenen çocuklara biraz olsun acılarını unutturma gayreti içinde oldu. Bizler de bu hizmetin içinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduk. Böyle bir faaliyete önayak olan başta bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, ekip arkadaşlarıma, gönüllü genç arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Ankara’nın çeşitli ilçelerinde faaliyetlerine devam edeceklerini aktaran faaliyet görevlisi ‘’Tüm gençleri gezici aracımıza davet ediyoruz’' dedi.

Mikail Karaman/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.