Game Of Thrones sevindiren haberi verdi

Game Of Thrones sevindiren haberi verdi

Game Of Thrones Hayranlarını sevindiren haber geldi. İşte Game Of Thrones dizisinin ne zaman olacağına ilişkin detaylar…

HBO'nun rekor kıran dizisi Game of Thrones serisi yeni hikaye ve karakterlerle ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçen yaz prömiyeri olan House of the Dragon’un ardından yeni dizi için çalışmalar başladı. Yeni yapımın I. Aegon Targaryen'in Westeros'u fethetmesi üzerine odaklanacağı konuşılurken diziye ek uzun metrajlı bir film olabilir.

2. SEZON MERAK EDİLİYOR

Yeni yapımda Aegon Targaryen’in Westeros’u fethini konu alacağı bildiriirken. Yedi Krallık’tan altısını fetheden Aegon ve Visenya ile Rhaenys’in hikayesini anlatacak olan dizide orijinal Game of Thrones dizisindeki olaylardan yaklaşık 300 yıl öncesinin konu alınması planlanıyor.Dizinin takipçileri 2. Sezonda neler olacağını merakla bekliyor.

HAZIRLIK AŞAMASINDA

Game of Thrones spinoff'u House of the Dragon, serisi yoğun ilgiyle karşılanmıştı. HBO imzalı dizi ikinci sezonunun 8 bölümden oluşacağını açıkladı. Dizinin ilk sezonu ise 10 bölümden oluşuyordu.

Deadline'ın haberine göre, üçüncü sezon için şimdiden ışık yakıldı.2. sezonda yer alması planlanan olayların üçüncü sezona kaydırılması nedeniyle dördüncü sezonunun da çekileceği belirtildi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.