Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman? Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman? Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek. Peki, Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman? Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar:

Trendyol Süper Lig’e Kayserispor beraberliği ile başlayan sarı kırmızılı ekip, sonraki 9 maçtan da galibiyetle ayrılarak 28 puan topladı ve lider Fenerbahçe’nin arkasından ikinci sıraya yerleşti. Şu ana kadar hiç mağlubiyet almayan Galatasaray, ligin 11. haftasında sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek. Mutlak 3 puan hedefleyen Galatasaray, Kasımpaşa maçını kazanarak Fenerbahçe’nin Trabzon karşılaşmasında puan kaybı yaşamasını bekleyecek. Peki, Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman? Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde:

gs-2-001.jpg

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sezona iyi bir başlangıç yapan, gerek ligde gerekse de Avrupa’da başarılı sonuçlar elde eden Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Maç, Galatasaray’ın evi Rams Park’ta oynanacak. Galatasaray Kasımpaşa maçını Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını ise Emin Tuğral ve Caner Özaral yapacak.

Galatasaray Kasımpaşa maçı 3 Kasım Cuma (bugün) günü oynanacak. Mücadele 20.00’de başlayacak. Maç, Beın Sports ekranından naklen yayınlanacak. Ayrıca maç saatinde havanın 22 derece ve açık olması bekleniyor.

gs-3.jpg

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Galatasaray: F. Muslera, S. Boey, D. Sanchez, Abdülkerim, Kazımcan, L. Torreira, S. Oliviera, Tete, Kerem, W. Zaha, M. Icardi

Kasımpaşa: A. Gianniotis, C. Winck, K. Omeruo, Sadık, Duhan, Gökhan, Aytaç, I. Gomis, H. Hajradinovic, M. Fall, J. Ngoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.