Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman? Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman? Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında sahasında Alanyaspor’yı konuk edecek. Peki, Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman? Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar:

Trendyol Süper Lig’e Kayserispor beraberliği ile başlayan, ardından oynadığı tüm maçları kazanan sarı kırmızılı ekip, yenilmezlik serisine Hatayspor maçı ile son verdi. Çıktığı maçlarda aldığı 31 puanla lider Fenerbahçe’nin arkasından averajla ikinci sırada olan Galatasaray, ligin 13. haftasında sahasında Alanyaspor’yı konuk edecek. Mutlak 3 puan hedefleyen Galatasaray, Alanyaspor maçını kazanmak isteyecek. Peki, Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman? Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde:

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sezona iyi bir başlangıç yapan, gerek ligde gerekse de Avrupa’da başarılı sonuçlar elde eden Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Alanyaspor’yı ağırlayacak. Maç, Galatasaray’ın evi Rams Park’ta oynanacak. Galatasaray Alanyaspor maçını Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Serkan Ok yapacak.

Galatasaray Alanyaspor maçı 25 Kasım Cumartesi (bugün) günü oynanacak. Mücadele 19.00’da başlayacak. Maç, Beın Sports ekranından naklen yayınlanacak. Ayrıca maç saatinde havanın 18 derece ve bulutlu olması bekleniyor.

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Galatasaray: F. Muslera, S. Boey, D. Sanchez, Abdülkerim, Kazımcan, L. Torreira, Kaan Ayhan, H. Ziyech, Kerem, W. Zaha, M. Icardi

Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Furkan, Aliti, Balkovec, Fer, Janvijer, Efecan, Novais, Sisto, Cordova

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.