Fenerbahçe’de sponsorluk iptali atağı

Fenerbahçe’de sponsorluk iptali atağı

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Trabzonspor’u konuk edecek olan Fenerbahçe, kamuoyunda uzun zamandır tartışma konusu olan Dilan Engin Polat çiftinin sponsorluk anlaşmasının iptali için düğmeye bastı.

Lüks yaşantılarıyla sosyal medyada gündemden düşmeyen Dilan ve Engin Polat çifti, çeşitli iddiaların ardından bir anda eleştiri yağmuruna tutuldu. Polis ekiplerinin iş yerlerinde yaptığı aramalar ve MASAK’ın yayınladığı ön rapor doğrultusunda gözaltına alınan Polat çifti, hala nezarethanede gözaltında tutuluyor. Polat çifti için iddia edilen kara para aklama olaylarının ardından okların döndüğü bir diğer taraf olan Fenerbahçe’den de atak geldi. Sarı lacivertli kulübün, Engin Polat ile yaptığı sponsorluk anlaşmasının iptali için hukuki sürecin başladığı ifade edildi.

fb.jpg

HABERİ YAĞIZ SABUNCUOĞLU VERDİ

Ünlü spor gazetecisi Yağız Sabuncuoğlu, kişisel sosyal medya hesaplarından paylaştığı gönderide Fenerbahçe’nin Engin Polat ile önceden imzalanan sponsorluk anlaşmasının iptali için harekete geçildiğini aktardı. Sabuncuoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Fenerbahçe, Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin sponsorluk anlaşmalarını iptal ve feshetmek için hukuki girişimlere başladı.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.