Çorumlular iftar yemeğinde buluştu

Çorumlular iftar yemeğinde buluştu

Ankara’da yaşayan Çorumlular, iftar yemeğinde bir araya geldi. Mamak Çorumlular Federasyonu tarafından düzenlenen iftar yemeğine vatandaşların yanı sıra Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı ve birçok bürokrat katıldı.

Başkentte ikamet eden Çorumlular, iftar yemeğinde bir araya geldi. Çorumlular, Mamak Çorumlular Federasyonu Başkanı Ercan Aksu ve yönetim kurulu tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Mamak’ta buluştu.

Mamak Çorumlular Federasyonu Başkanı Ercan Aksu

Çorumluların yoğun ilgi gösterdiği gecede birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Aksu açılış konuşmasında, “Mamak Çorumlular Federasyonu olarak birlikte insan olmayı, insan kalabilmeyi ve her şeye rağmen başkalarına örnek olabilmeyi amaç ediniyoruz. Çorumlular olarak toplum kardeşliği, kültür biraderliği, sanat dostluğu ile candaş canan olmayı istiyoruz. Aziz misafirler, sevgili hemşehrilerim elbette birlikte rahmet vardır. İyiliği istediğimiz kadar zulmede karşı gelmeyi şiar ediniyoruz. Her geldiğimizde size söz veriyoruz. Biz her yerde Çorumluyuz, her yerde herkesten sorumluyuz.” dedi.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse

“GERÇEKTEN YÜREĞİ GÜZEL İNSANLAR”

Mamak Çorumlular Federasyonunun düzenlemiş olduğu iftar programına Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de katıldı. Çok kıymetli Çorumlu hemşehrilerim diyerek sözlerine başlayan Murat Köse, “Biliyorsunuz 30 senedir Çorumluyum diyorum hatta 32 sene oldu 30 seneyi de aştık. Bir kardeşiniz olarak Mamak’ta hizmet etmeye çalışıyorum. Ramazanınız mübarek olsun. Ramazan’ın huzuru bereketi tüm ülkemize, milletimize ve tüm insanlığımıza olsun. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum acılı ailelere sabır diliyorum yaralılara acil şifalar diliyorum. Rabbim bir daha böyle acılar göstermesin, tabii bu acılı günlerde büyük bir dayanışma ile millet olmanın gereği olarak acılarda ve sevinçlerde büyük bir birliktelik de sağlanmış oldu” şeklinde konuştu.

Konuşmalarına bir de anısını anlatarak devam eden Köse, “Çorumlular bayağı çok yani gerçekten her taraf Çorumlu. Sokakta gezerken Çorumlu hemşehrilerim ile karşılaşıyorum. Nedir diyorum bu Çorumlulardan çektiğimiz önce konuştuğum Çorumluların yüzü düşüyor, niye öyle diyorsun gibi bakıyor sonra yok diyorum sana demiyorum, ben de Çorumluyla evliyim ondan diyorum. Çorumlular güzel insanlar gerçekten yüreği güzel gönlü güzel her zaman güler yüzlüler onlara buradan maşallah diyorum” diye konuştu.

çorumlular iftar yemeğinde

ÇORUMLULAR ORGANİZASYONDAN MUTLU

İftar yemeği sonrası geceyi değerlendiren misafirlerden Özgür Uzun, “Mamak Çorumlular Federasyonu Başkanı Sayın Ercan Aksu Başkanıma bugünü hazırladığı için teşekkür ediyorum. Gerçekten kendisi çok saygı değer bir insan. Böylesine güzel bir ortamı oluşturdukları ve Çorumluları bir araya getirdikleri için başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye de çok teşekkür ediyorum. İnşallah kazanan her zaman Çorumlular olur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.