Bayram şekerinin kilosu 90 TL'den başlıyor

Bayram şekerinin kilosu 90 TL'den başlıyor

Ulus’ta bayram şekeri kilo fiyatları 90 TL’den başlıyor, 250 liraya kadar çıkıyor. Ulus esnafı, müşterilerin yavaş yavaş gelmeye başladığını fakat daha çok alım için maaş günü ve bayram ikramiyelerinin beklendiğini söylüyor.

Bayram şekeri tezgâhları süslemeye başladı. Ramazan Bayramı için satışa çıkan yüzlerce çeşit şeker ve çikolata satışa çıktı. Müşterilerini bekleyen esnaflar çeşit çeşit çikolata ve şekeri tezgâhında sergilemeye başladı.

Ramazan bayramına sayılı günler kala misafirlerine ikramlarda bulunmak için alışverişe çıkan vatandaşlar tezgahları inceliyor. Gelenek haline gelen şeker ve çikolatalar tutulan oruçların ardından bayram ziyaretine gelenlerin beğenisine sunulmak üzere evlere girmeye başlıyor. Ulus’ta ki tarihi şekerlemeci Yükseller Şekerleme’nin 4. kuşak İşletmecisi Sadık Yüksel ve şekerleme ustası Kemal Özel, bayram için “Biz hazırız” dedi.

ramazan bayramı şeker fiyatları

“ŞEKERİ ŞEKERCİDEN, EKMEĞİ FIRINDAN”

Bayram şekerleri ve çikolataların satışa çıkmasının ardından vatandaşlar bayram için hazırlıklara başladı. 1954’ten beri Ulus Hali’ndeki dükkânlarında şekerleme sektöründe faaliyet gösteren İşletmeci Yüksel ve Şekerleme Ustası Özel market ve mağazaların bayram şekerinde yarattığı rekabete değinerek “Şekeri şekerciden, ekmeği fırından alacaksın. Biz hazırız” diyerek heyecanını dile getirdi. Yüksel ve Özel, bayram alışverişi için müşterilerin yavaş yavaş gelmeye başladığını fakat genel olarak müşterinin maaş gününü ve bayram ikramiyelerini beklediğini, kendilerinin de onları beklediğini sözlerine ekledi.

bayram şekerinin kilosu 90 tl den başlıyor

KİLOSU 90 İLE 300 LİRA ARASINDA DEĞİŞİYOR

Yüksel ve Özel, yüzlerce çeşit lokum, çikolata ve şekerin tezgâhlarında bulunduğunu anlatırken, fiyatlar konusunda şu bilgileri verdi: “Bayram şekeri kilosu 90 liradan başlıyor. 250 liraya kadar ulaşıyor. Çikolataların kilosu 90-100 liradan başlıyor 300 liraya kadar çeşit çeşit var. Marka ve kalitesine göre değişiyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.