Balıkçı Müslüm Baba hayalini açıkladı

Balıkçı Müslüm Baba hayalini açıkladı

Müslüm Gürses’e benzerliği ile ünlenen Ankara balıkçılarından Mehmet Benli, hayalini açıkladı: “Ünlü bir balıkçıyım. Ama mesleğimin dışında bir de hayalim var, dizilerde oynamak. Hayalim isteğim bu yönde.”

Balıkçı Müslüm’ her gün on binlerce vatandaşın alışveriş yaptığı Ankara Ulus Hali’nde ki tezgâhında şarkı söyleyerek dikkat çekiyor. Gazetemize konuşan BalıkçıMüslüm Baba’ lakaplı Mehmet Benli’nin kendisi ve ülkenin geleceği ile ilgili hayalleri var.

Ulus Hali’nde balıkçılık yaparak geçimini sağlayan ve merhum sanatçı Müslüm Gürses’e benzerliğiyle dikkat çeken ‘Balıkçı Müslüm’ lakaplı Mehmet Benli “Herkes için her şey güzel olacak” dedi ve ekledi: “Ünlü bir balıkçıyım. Mesleğimi de seviyorum. Ama mesleğimin dışında bir de hayalim var, dizilerde oynamak. Hayalim isteğim bu yönde.”

11-007.jpg

SES NET, HER ŞEY NET MÜSLÜM

30 yıldır balıkçılık yapan ve çevresinde ki esnaflar tarafından da sevilen ‘Balıkçı Müslüm’ lakaplı Mehmet Benli, medyada birçok yerden çeşitli içerikler üzerine teklifler geldiğini fakat amacının dizilerde oynamak olduğunu ifade ederek, “ Ses net, her şey Müslüm. Çok teklif geldi. Birçok programa katıldığım oldu. Ama amacım dizilerde oynamak. Çok istedim fakat nasip olmadı. Mesleğimi de seviyorum ama hayalim isteğim bu yönde” dedi.

İYİLİK YAPAN İYİLİK GÖRÜR

Esnaf arkadaşlarının da kendisi hakkında iyi düşüncelere sahip olduğu Mehmet Benli bu kadar sevilmesini, “Zaman çok güzel su gibi akıyor ama insanlar insan olsa, dürüst olsa… Yani her şeyin iyiliği iyisi güzeldir. İyilik yaparsan iyilik görürsün” sözleriyle açıkladı.

22-003.jpg

HER ŞEY GÜZEL OLACAK

Benli, esnaflığının yanında bir vatandaş olarak verdiği mesajda, “Bazı vatandaşlar çok fırsatçı. Neden fırsatçıyız, neden vicdan merhamet yok soğan bile olmuş 25 lira, yakıt pahalı. Ülkemizin kıymetini bilelim, ülkemizi sevelim, bu vatanın kıymetini bilelim. Av yasağı, akaryakıt derken balığı da etkiledi. Ama biz yaz kış devam ediyoruz. Tatlı su ürünleri ve diğer deniz ürünleri oluyor ama vatandaş alamayabiliyor. Sadece balık değil, her şey çok pahalı. Vatandaş alabilsin. Herkes kendine çeki düzen verirse, fiyatlardan başlar, her şey güzel olur. İnşallah iyi olacak her şey, baba saygı duyar hürmetler” diyerek sözlerini noktaladı.

Cemal Emre Kurt / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.