Aydın’dan sonra Çorum’da! Kız öğrenciler asansörde mahsur kaldı

Aydın’dan sonra Çorum’da! Kız öğrenciler asansörde mahsur kaldı

Geçen hafta Aydın’daki öğrenci yurdunda yaşanan asansör faciasında bir öğrenci vefat etmiş ve yurt müdürü açığa alınmıştı. Bu olaydan birkaç gün sonra bu kez de Çorum’daki bir kız yurdunda asansör arızası yaşandı. Öğrenciler, asansörde mahsur kaldı.

Geride bıraktığımız hafta Aydın’da KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda arızalanan asansörün düşmesi sonucu bir öğrenci sıkışarak feci şekilde can vermişti. Yaşanan olayın ardından yurt bahçesinde kız öğrenciler, yurdun dışında ise erkek öğrenciler toplanarak yurt yönetimine tepkide bulunmuştu. Bu olayın üzerinden henüz bir hafta bile geçmeden bir asansör haberi de Çorum’dan geldi. Çorum’da İskilipli Atıf Hoca KYK Kız Yurdu’ndaki asansörün arızalanmasıyla altı öğrencinin asansörde mahsur kaldığı iddia edildi. Öğrenciler, asansörün sallanması üzerine bildiri yapıldığı ancak asansörün kapısının açık bırakıldığını söyledi. O anlar kameralara yansırken, görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı.

corum.jpg

“ÇÖZEMİYORSUNUZ…”

Çorum’da bulunan İskilipli Atıf Hoca KYK Kız öğrenci yurdu olduğu iddia edilen görüntülerde yetkili bir kişinin kız öğrencilerle konuştuğu görüldü. Öğrencilerden biri yetkiliye, “Çözemiyorsunuz” diyerek tepki gösterdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüde kız öğrenci yetkiliye, “Çözemiyorsunuz! Bugün personellere asansör sallanıyor diye bildiri yapılmış. Ama benim bindiğim asansör hala açık. Ben içine binip kaldığım için kapı kapandı. Niye öncesinde kapatmadınız? Daha önce niye doğru düzgün bakım yapılmadı? Anlaşmalı olduğumuz teknik servis hiçbir şey yapamıyor. Bu asansör sürekli arıza veriyor. Eğer böyleyse değiştirin. Birimizin içerde kalması mı gerekiyor?” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.