Ankara’da Çankaya Belediyesi yüzlerce ton süt alacak

Ankara’da Çankaya Belediyesi yüzlerce ton süt alacak

Çankaya Belediyesi tam 216 bin litre tam yağlı süt alacak. Alım ihale ile gerçekleşecek. İhale tarihi 29 Kasım 2023 saat 10.00 olarak ilan edildi.

Çankaya Belediyesi gıda alımı ihalesi ile 216 bin litrelik tam yağlı uzun ömürlü süt ihalesine gireceğini duyurdu. Belediye yetkilileri çıktıkları gıda alım ihalesi duyurusunda “İhale açık bir usulde edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır” bilgisini yaptı.

cankaya.gif

AYRINTILAR EKAP’TA

Belediye ihaleye girmek isteyen katılımcıların, “İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ internet sitesinden bulabileceğini vurgularken ihalenin Cumhuriyet Mahallesi, Ziya Gökalp Caddesi No: 11 Yenişehir Çankaya- Ankara adresindeki Çankaya Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde gerçekleşeceğini söyledi.

sut.gif

MUHTARLIKLARA TESLİM EDİLECEK

Yapılan açıklamada belediye şu hususlara değinerek ihale hakkında ayrıntılı bilgi verdi: “Teknik şartnamede belirtilen mahalle muhtarlıklarına yüklenici tarafından teslim edilecektir. Teknik şartnamede belirtilen mahalle muhtarlıklarına yüklenici tarafından ayda bir defa olmak üzere teslim edilecektir. Herhangi bir nedenle işe başlama tarihinin 01.01.2024 tarihinden sonra olması halinde sözleşmenin imzalanmasını müteakip ilk iş günü işe başlanacak olup, he durumda işin bitiş süresi 31.12.2024 tarihini geçmeyecektir. Belediye yapılacak ihale sonrasında işe başlama tarihi olarak ise 01 Ocak 2024 tarihini işaret etti.”

sut1.gif

29 KASIM SON GÜN

Habere konu olan ihale için belediye yetkilileri son teklif verme tarihinin 29 Kasım 2023 olarak belirledi. Ayrıca EKAP bilgilerine dikkat çeken Çankaya Belediyesi’nden “Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır” açıklaması geldi.

Faruk Gökyurt / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.