Ankara Malatya Dayanışma Günleri nerede? Ankara Malatya Dayanışma Günleri ne zaman?

Ankara Malatya Dayanışma Günleri nerede? Ankara Malatya Dayanışma Günleri ne zaman?

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği deprem bölgesindeki esnafından vatandaşına yardım devam ediyor.Peki, Ankara Malatya Dayanışma Günleri nerede? Ankara Malatya Dayanışma Günleri ne zaman?

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden etkilenen 11 ilde esnaf ve vatandaşlara yardımlar devam ediyor. Ankara büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler sürüyor. Bu kapsamda Daha önce Kahramanmaraşlı esnafların stantlarda ürünlerini Ankaralılarla buluşturmuştu. Şimdi ise sıra Malatya için…Peki, Ankara Malatya Dayanışma Günleri nerede? Ankara Malatya Dayanışma Günleri ne zaman?

Ankara Malatya Dayanışma Günleri nerede?

Daha önce Kahramanmaraş için 17-26 Mart tarihleri arasında düzenlenen Dayanışma günleri Altınpark Fuar alanında gerçekleştirildi. ANFA tarafından yapılan duyuruda etkinliğin aynı şekilde Altınpark fuar alanında düzenleneceği açıklandı.

Ankara Malatya Dayanışma Günleri ne zaman?

Ankara Malatya Dayanışma Günleri ne zaman?

Yapılan duyuruda etkinliğin 13-20 Nisan 2023 tarihlerinde saat 11 ile 23.45arasında 8 gün boyunca devam edeceği açıklandı.

Kahramanmaraşlı esnaflar ile başlayan etkinlikte 100 esnaf bir hafta boyunca vatandaşlar ile buluşmuştu. ABB tarafından depremzede esnaflara lojistik desteğinde sağlandığı fuar alanında esnafların yanında beraber getirecekleri 2 kişiye de konaklama imkânı sağlanmıştı.Dayanışma günlerinde; antika, ayakkabı, baharat, bakır, çanta, deri, giyim, seramik, gümüş, saat, kozmetik, kuruyemiş, kuyumcu, oyuncak, restoran, şarküteri, şekerleme, seyahat acentesi, süt ürünleri, tatlı-dondurma, yöresel ürünler ve züccaciye gibi farklı iş kollarında esnaflar ürünlerini satışa sunmuştu.

ABB Başkanı Mansur Yavaş ise “Sevgili ailem, Kahramanmaraşlı depremzede esnafımızın satış yapacağı Kahramanmaraş Dayanışma Günleri 17 Mart'ta başlıyor, ucu açık şekilde devam edecek. Hepinizi desteğe davet ediyorum” ifadeleriyle halkı daha önce fuar alanına çağırmıştı.

Bu kez yapılan duyuruda slogan “Depremzede Malatya esnafı sizleri bayram alışverişine bekliyor” ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.