Ankara Çankaya’ya yeni hükümet konağı geliyor

Ankara Çankaya’ya yeni hükümet konağı geliyor

Ankara Valiliği tarafından Çankaya’ya yeni hükümet konağı yapılması için ihaleye çıkıldı. Kavaklıdere Mahallesi’nde olacak yeni hükümet konağının yapımı yaklaşık 18 ay sürecek.

Ankara Valiliği Strateji Ve Koordinasyon Müdürlüğü’ne bağlı Ankara Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Çankaya Kavaklıdere Mahallesi’nde yeni hükümet konağı yapılması için ihaleye çıkıldı. Zemin ve 3 normal kattan oluşan projenin yaklaşık 18 ay sürmesi planlanırken; ayrıntılarda yeni hükümet konağının içerisinde kaymakamlık ve kaymakamlığa bağlı birimlerin yer aldığı görüldü.

1.jpg

KAYMAKAMLIK VE BİRİMLERİ BULUNACAK

Ankara Valiliği tarafından çıkılan ihale ilanında yer alan ayrıntılara göre; Çankaya Kavaklıdere Mahallesi’nde TBMM Genel Sekreterlik Ek Hizmet Binası’nın yanında yapılacak yeni hükümet konağının yaklaşık 2 bin 100 metrekare alan üzerinde zemin ve 3 normal kattan oluşacak. Yapılacak yeni hükümet konağında kaymakamlık ve kaymakamlığa bağlı hizmet birimleri yer alacak.

2.jpg

18 AY SÜRECEK

Ankara Valiliği Strateji Ve Koordinasyon Müdürlüğü, Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlıkları Ankara Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından çıkılan ihale ilanında “Ankara İli Çankaya İlçesi Hükümet Konağı Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır” ifadelerine yer verildi. 22 Aralık’ta sona erecek ihaleye teklif verme sürecinin ardından yapım işinin 10 gün içinde yapılacak yer teslimiyle birlikte yaklaşık 550 gün(18 ay) süreceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.