Andrej Djokanovic kimdir?

Andrej Djokanovic kimdir?

MKE Ankaragücü, Bosna-Hersek’li orta saha oyuncusu Andrej Djokanovic ve kulübü FK Sarajevo ile anlaşarak, oyuncuyla 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Andrej Djokanovic kimdir?

MKE Ankaragücü, ara transfer döneminde ikinci transferini yaptı. 21 yaşındaki futbolcu Andrej Djokanovic, ligin ikinci yarısında extra yabancı kontenjanında forma giyecek. Peki, Andrej Djokanovic kimdir? İşte detaylar:

ANDREJ DJOKANOVİC KİMDİR?

1 Mart 2001 tarihinde Bosna Hersek doğumlu, 1.80 boyundaki, ön libero mevkiinde forma giyen Djokanovic, transfermarkt verilerine göre 900 bin Euro değerinde. FK Sarajevo altyapısında ve A takımında forma giyen futbolcu, bu sezon 18 maçta 1 asist kaydetti. Bosna Hersek Milli takımında ise 2 karşılaşmada boy gösterdi. MKE Ankaragücü, orta saha bölgesinde Tolga Ciğerci’nin boşluğunu Bosnalı ile doldurmuş oldu. Kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz, Bosna-Hersek’li orta saha oyuncusu Andrej Dokanovic ve kulübü FK Sarajevo ile anlaşarak, oyuncuyla 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.” denildi.

Andrej Djokanovic'in transfer fotoğrafı

EKSTRA YABANCI KONTENJANINDA SAYILACAK!

MKE Ankaragücü'nün sağlık kontrollerinden geçirdiği ve renklerine bağladığı 21 yaşındaki yeni transferi Andrej Djokanovic, 2001 doğumlu olması ve alt yaş kategorilerinde Bosna Hersek Milli Takımı ile 10'dan fazla maça çıktığı için extra yabancı kontenjanında sayılacak!

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.