Yenimahalle Belediyesi'nin 2025 bütçesi belirlendi

Yenimahalle Belediyesi'nin 2025 bütçesi belirlendi

Yenimahalle Belediyesi'nin 2025 yılı mali bütçesi, Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda görüşülerek karara bağlandı. Oy çokluğuyla kabul edilen bütçe, 5 milyar 500 milyon Türk Lirası olarak belirlendi.

Yenimahalle Belediyesi'nin 2025 yılı mali bütçesi, Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda görüşülerek karara bağlandı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar başkanlığında toplanan belediye meclisinde, bütçe inceleme raporları tek tek okunarak oylamaya sunuldu. Oy çokluğuyla kabul edilen bütçe, 5 milyar 500 milyon Türk Lirası olarak belirlendi.

GELİŞMİŞLİK SIRALAMASI YÜKSELDİ

Toplantıda meclis üyelerine seslenen Başkan Fethi Yaşar, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik zorluklara değinerek, halkın geçim sıkıntısı çektiğini vurguladı. Yaşar, "Siyasilerin ve bürokratların yaptığı hataların bedelini halk ödüyor. Bu yüzden biz de göreve geldiğimizden bu yana vatandaşın vergilerini halkın faydasına olacak projelere yönlendiriyoruz" dedi. Yenimahalle'nin gelişimi için bütçenin dikkatli ve denk kullanılmasına özen gösterdiklerini belirten Yaşar, gereksiz yatırımlardan kaçındıklarını ifade etti.

Yenimahalle'nin sadece Ankara’da değil, Türkiye genelinde de dikkat çeken bir ilçe haline geldiğini vurgulayan Yaşar, ilçenin gelişmişlik sıralamasında 5. sıraya yükseldiğini söyledi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.