AK Partililer Mamak'ta buluştu: "Aday Mamaklı olmalı"

AK Partililer Mamak'ta buluştu: "Aday Mamaklı olmalı"

Yılladır AK Parti’ye gönül veren ve hizmette bulunan parti mensupları Ankara’da buluştu. Mamak’ta ‘Sevdamız Mamak Platformu’ Başkanı Ramazan Gül’ün öncülüğünde düzenlenen programa yoğun katılım oldu.

AK Parti'ye gönül veren ve hizmette bulunan partililer, Mamak'ta buluştu. Gerçekleşen buluşmaya 350 kişi katılım sağladı. Açılışta konuşan Ramazan Gül, “Aday belirleme evresinde her kademede Mamak'ı tanıyan, ilçenin ihtiyaçlarını anlayan ve halkımıza değer veren adayların tercih edilmesini istiyoruz” dedi.

gul.jpg

“ADAY MAMAKLI OLMALI“

Az bir süre kalan yerel seçim hakkında, adayların Mamaklı olması gerektiğini dile getiren AK Parti Mamak İlçe Kurucularından olan Ramazan Gül, “25 yıllık kazanımlarımızın kaybedilmemesi, birlik ve beraberliğimiz her zamankinden daha fazla önem arz etmektedir. Eğer bize görev verilirse, ilçe başkanı olarak bu birliği çok daha güçlü bir şekilde sürdüreceğimden eminim. Aday belirleme evresinde her kademede Mamak'ı tanıyan, ilçenin ihtiyaçlarını anlayan ve halkımıza değer veren adayların tercih edilmesini istiyoruz" şeklinde konuştu. Mamak ilçesinde birlik ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti.

yyyy.jpg

“CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA DURMALIYIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurtiçi ve yurtdışında yapmış olduğu hizmeti dile getiren Gül, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan bağlılığımızı her zaman gösterdik. Onun liderliğinde, ülkemizi daha da ileriye taşımak için mücadele ettik. Hepimiz Cumhurbaşkanımızın yanında durmalıyız" ifadelerini kullandı.

Ramazan Gül'ün konuşmasının ardından, programa katılanlar, konu ile alakalı söz alarak görüşlerini dile getirdi. Gerçekleşen programa, Mamak AK Parti'nin kurucu ilçe yöneticileri, eski ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve mahalle temsilcileri katılım sağladı.

Rüveyda Aslıipek / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.