8 aylık evlilik sona erdi: O çiftten açıklama geldi

8 aylık evlilik sona erdi: O çiftten açıklama geldi

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç, 8 ay önce evlenmişti fakat son dönemlerde bir küs bir barışık oldukları yönündeki iddialar boşanma kararıyla doğrulandı.


Oğuzhan Koç'un başrolünde yer aldığı 'Özür Dilerim' galasına Demet Özdemir'in katılmaması kafaları karıştırmıştı. Demet Özdemir anlaşmalı olarak boşanacaklarını sosyal medyadan duyurmasıyla boşanma iddiaları doğrulandı.

Oyuncularından Demet Özdemir ve pop şarkıcısı Oğuzhan Koç, 2021 yılında birlikte olduklarını açıklamışlar ve aşk haberini bomba gibi gündeme düşürmüşlerdi. İkilinin tanışıklığı ve arkadaşlığının uzun yıllara dayandığı bilinirken ilk kez yan yana 2017 yılında Üç Adam programında gelmişlerdi.

4 KARATLIK YÜZÜK ALMIŞTI

Çalkantılı bir ilişki yaşadığını bildiğimiz çift ayrılıp barışmalarıyla dikkat çektiği dönemde evlenme kararı almışlardı. Oğuzhan Koç 2022 yılının Şubat ayında Demet Özdemir için yaptığı organizasyonla evlenme teklifi etmiş ve otel odasının gecesinin 82 bin TL olduğunu, yüzüğün de 4 karatlık olduğu magazin gündemindeki haberler arasındaydı.

ÇİFT EVLİLİK HAZIRLIKLARINI HIZLANDIRMIŞTI

26 Ağustos'ta dünyaevine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, herkesin uzun bir süre konuştuğu düğünleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Değişen kıyafetler, ünlü konuklar, şarkılar-türküler derken görkemli bir düğüne tanık olmuştuk.8 aydır birlikte olan çiftin evliliklerinde çatırdamalar başladığı söylenirken durumun gerçek yüzü ortaya çıktı ve Demet Özdemir sosyal medya hesabından şöyle bir açıklama yaptı:
“Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz.”

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.