5 Nisan Reyting’de zirvede hangi dizi var?

5 Nisan Reyting’de zirvede hangi dizi var?

5 Nisan reyting sonuçları açıklandı mı? Kraliçe, Adım Farah, Kuruluş Osman dünün reyting sonuçları ile zirveyi kim aldı…

Çarşamba akşamı yayınlanan diziler, haber bültenleri ve yarışma programları reytinglerde birinci olmak için yarıştı. Total, AB, ABC1 sıralaması her gün açıklanırken. Dün akşam Kraliçe, Adım Farah, Kuruluş Osman yeni bölümleriyle yayınlandı. 5 Nisan 2023 Çarşamba reyting sonuçları nasıl hangi dizi en çok izlendi işte cevapları…

Geçen hafta totalde birinci sırada ATV Ana Haber olurken, ikinci sırada Esra Erol’da yer aldı. AB sonuçlarında ikinci sırada Adım Farah, üçüncü sırada Çöp Adam yer aldı. Bu noktada sevdikleri dizinin başarısını merak eden izleyiciler reyting sonuçlarını araştırmaya başladı..
5 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI

5 Nisan 2023 reyting sonuçlarına göre Total'de 1.sırada TRT1'de yayınlanan "Kuruluş Osman", 2. sırada "Atv Ana Haber" bulunuyor.AB'de 1. sırada ise Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber", 2.sırada Fox TV'de yayınlanan "Adım Farah", 3.sırada "Kuruluş Osman" yer alıyor.

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI NASILDI?

29 Mart tarihinde yayınlanan programlarıın reytingleri şöyleydi:
Total'de birinci sırada ATV Ana Haber olurken ikinci sırada Esra Erol'da, AB'de ise ikinci sırada Adım Farah, üçüncü sırada Çöp Adam yer aldı. 20+ABC1 grubunda Adım Farah ikinci olurken üçüncü Çöp Adam oldu.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.