YouTube Premium nasıl iptal edilir?

YouTube Premium nasıl iptal edilir?

Yalnızca birkaç adımda YouTube Premium iptal edebilirsiniz. Nasıl mı? Tüm detaylar haberimizde…

29.99 Türk Lirası fiyat etiketiyle reklamlardan sıyrılmanızı ve dilediğiniz videoyu akıllı cihazınıza indirmenizi sağlayan Premium üyeliğinizden sıkıldıysanız, sizler için YouTube Premium iptal etme haberimizi paylaşıyoruz. Maddeleri tamamlarsanız ve ücretsiz YouTube'a dönüş yapabilirsiniz.

YOUTUBE PREMİUM İPTAL ETME

3 yıl önce YouTube tarafından Türkiye’de kullanıma sunulan Premium özelliği, platform içerisinde en çok şikayetçi olunan reklam tarafının önüne geçilmesi için müthiş bir sistemdi. Premium özelliğinin temel amacı, videoya başlamadan önce ve video arasında bizi sinir krizine sokan reklamları ortadan kaldırmaktı ve ilk tanıtıldığında yalnızca 16.99 Türk Lirası gibi bir fiyatla hizmet veriyordu. 16.99 Türk Lirası ödediğinizde, YouTube çatısı altında bulunan herhangi bir videoda reklama karşılaşmıyorsunuz. Bu özellik günümüzde de kullanılıyor. Şuan bir Premium üyesiyseniz ve YouTube premium iptal etmek istiyorsanız, sizler için neler yapmanız gerekenleri paylaştık.

3 yıl önce ilk olarak 16.99 Türk Lirasına satışa sunulan bu hizmet, günümüzde 29.99 Türk Lirasına zamlanmış halde. Hizmetin ülkemizdeki 3 yıllık geçmişine bakacak olursak, aslında o ciddi bir zamma uğradığını dile getiremeyiz. Özellikle, bu 3 yıl içerisinde Netflix gibi benzeri platformların yaptığı zamlara göre, YouTube Premium’un zamları normal karşılanıyor. Yine de size 29.99 Türk Lirasını aylık ödemek gereksiz geliyorsa ve bu özellikten memnun değilseniz iptal edebilirsiniz.

youtube iptal etme

YOUTUBE PREMİUM İPTAL ETME

Öncelikle YouTube ana sayfasına gidin
Ardından Sağ üstteki profil resminize tıklayın
Satın alınanlar ve üyelikler butonuna tıklayın
YouTube Premium üyeliğinizi bulun
Devredışı bırak butonuna tıklayın
Son olarak neden iptal etmek istediğinizi söyleyin ve iptal edin. YouTube Premium üyeliğiniz iptal edildi.

Sedat Osman Koç / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.