Yıldırım: “Bütün İlçelerden aday göstereceğiz”

Yıldırım: “Bütün İlçelerden aday göstereceğiz”

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı düzenlediği programda basınla buluştu. İYİ Parti Ankara İl Başkanı Dr. Yener Yıldırım programda yaptığı açıklamada, “Bütün ilçelerden aday göstereceğiz” dedi.

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığının düzenlediği kahvaltı programında İYİ Parti Ankara İl Başkanı Dr. Yener Yıldırım 2024 Yerel Seçimleri ve İYİ Parti’deki gelişmeler, geçmişten günümüze Ankara ve ilçelerinde yaşananlar ve Ankara’nın başkent olması konularında görüşlerini dile getirdi. Dr. Yener Yıldırım, 2024 Yerel Seçimleri ile ilgili olarak, “Bu coğrafyada başkentin hizmete ihtiyacı vardır. Hizmet edecek partide İYİ Parti’dir. Ankara’nın başkentliği ve başkentlik haklarını savunacak, Dünya başkentleri arasına sokacak bir adayımız olacak. Bütün ilçelerden aday göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

ip.jpg

BAŞKA ÇIKIŞ YOLUMUZ YOK

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığının düzenlediği programda konuşan Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, 2024 Yerel Seçimleri ile ilgili olarak şunları kaydetti:

“Ankara’da yaptığımız bir araştırmada vatandaşların yüzde 75’i kendini dindar hissediyor. Aynı oranda da kendini laik hissedenler var. Partiler bazında bakıldığında oranlarda düşüş oluyor. Demek ki siyaset ideolojiler üzerine yapılıyor. Duygularla toplum geriliyor, kutuplaştırılıyor. Biz İYİ Parti olarak değerlerin hepsine sahip çıkacağız. Toplumun kutuplaşmadan mutlaka kurtulması gerekiyor. Bu siyaset Türk toplumunu fakirleştiriyor. Türkiye’yi bu kutuplaşmış siyasetten kurtaracağız. Başka çıkış yolumuz yok.

ip32.jpg

Ankara’da yarışa 3’lü katılacak aday adaylarımızda var. Ama siyasette 24 saat önemlidir diye Demirel’in sözü var. Biz Ankara’yı bir şekilde kazanacağız. Birden fazla adayımız olan yerlerde halka soracağız. Halkımız hangisini istiyorsa onu aday yapacağız. Bu coğrafyada başkentin hizmete ihtiyacı vardır. Hizmet edecek partide İYİ Parti’dir. Ankara’nın başkentliği ve başkentlik haklarını savunacak, Dünya başkentleri arasına sokacak bir adayımız olacak. Bütün ilçelerden aday göstereceğiz.”

123131.jpg

MERAL AKŞENER YALNIZ DEĞİLDİR

Yener Yıldırım, İYİ Parti’de yaşanan son gelişmeler hakkında ise şu şekilde konuştu;

“1995 yılında Meral Akşener ile DYP’nin ikinci demokrasi paketini hazırlarken tanıştım. O günden bugüne yolumuz hep aynı oldu. Biz DYP’de de beraberdik, MHP’de de beraberdik. İYİ Parti kurulduktan sonrada beraber olmaya devam ettik. Sayın Akşener’i baştan sona en iyi tanıyan, ruh halini en iyi bilen, bu ülke için neler hayal ettiğini en iyi anlayanlardan birisiyim. İYİ Parti kurulduğundan bu yana Meral Akşener’in çok haksızlığa, hakarete ve iftiraya uğradığını çok iyi biliyorum. Çünkü biliyorum ki bunların hiçbirisini hak etmiyor. Bu yapılan şeylerin, atılan iftiraların yüzde 1 gerçeklik payı yoktur. Kimseye İYİ Parti üzerinden kumpas kurdurmayız. Kimseye paralel bir yapı oluşturtmayız. İYİ Partiye kimse operasyon çekemez. Ankara İl başkanı olarak söylüyorum. Artık Meral Akşener yalnız değildir. Arkasında kale gibi duran bir Ankara teşkilatı vardır. İYİ Partiye kim operasyon yaparsa bu operasyonun altında kalır. Biz barıştan yanayız. Biz uzlaşıdan, hak ve özgürlüklerin demokrasinin kurallarının işletilmesinden yanayız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.