Whatsapp’ı açmadan mesajları nasıl görürüm, Whatsapp widget ne işe yarar?

Whatsapp’ı açmadan mesajları nasıl görürüm, Whatsapp widget ne işe yarar?

Whatsapp gündelik hayatta insanların en çok tercih ettiği haberleşme programlarından biri konumunda. Peki, Whatsapp’ı açmadan mesajları nasıl görürüm, Whatsapp’ta görüldü atmadan nasıl mesaj görülür?

İnsanların gündelik hayatta sıklıkla kullandığı Whatsapp bünyesinde barındırdığı özelliklerle kullanıcılara yeni imkanlar sağlıyor. İnsanlar hayatlarında bazı kişilerin mesajlarını yanıt verme zorunluluğu hissetmeden okumak istiyor. Mesajı hem okumak hem de görüldü atmamak isteyen kullanıcılar Whatsapp’ın bu özelliğini duyunca çok seviniyor. Peki, Whatsapp’ı açmadan mesajları nasıl görürüm, Whatsapp widget ne işe yarar?

WHATSAPP’I AÇMADAN MESAJLARI NASIL GÖRÜRÜM?

Whatsapp’ta mesajlarda karşı tarafa okundu bilgisi atmadan görme özelliği bulunuyor. Görüldü ve son çevrimiçi tarihi özelliğinin kapatılmasıyla Whatsapp’ta istenilen mesaj okunuyor ve istenildiği zaman Whatsapp’ta giriş yapılıyor. Fakat bunu yapmak dezavantajları da bünyesinde barındırıyor. Whatsapp’ta mesajları gizlice okuma yöntemlerinden birisi de bildirimlerden okumak. Bu durumda haliyle uzun mesajlarda kullanışsız hale geliyor.

Whatsapp widget.jpg

WHATSAPP WİDGET NE İŞE YARAR?

İşte o özellik…

Whatsapp Widget özelliği ile Whatsapp’ı açmadan mesajları okumak mümkün. Bu özelliği bilen android kullanıcıları oldukça mutlu. Whatsapp Widget özelliğini kullanıcılar, telefon masaüstü menüsüne yerleştiriyor. Ardından okunmamış mesajlar listede yer alıyor. Bu sayede okuyup aynı zamanda görüldü veya cevap vermek istemediğimiz mesajlara ulaşım imkanı sağlanıyor. Mesajları Whatsapp Widget kutucuğunda okumak görüldü olarak sayılmıyor.

Salih Çifci / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.