Verilen çaba sonuçlandı: Büyük Kayaş aydınlandı

Verilen çaba sonuçlandı: Büyük Kayaş aydınlandı

Mamak, Büyük Kayaş Mahallesi’nde daha önce haberini yaptığımız aydınlatma sorunu sona erdi. Mahalle Muhtarı Ahmet Halat konuyla alakalı, “Muhtar olarak çalmadığım kapı kalmadı. Kayaş Caddesi’nin büyük bölümü dün itibariyle aydınlatıldı’’ dedi.

Yaklaşık 3 ay boyunca sokak lambası arızalarıyla karşı karşıya kalan Büyük Kayaş Mahallesi, nihayet yeni aydınlatma direklerine kavuştu. Büyük Kayaş Mahallesi Muhtarı Ahmet Halat, sorunla ilgili yaptığımız “Karanlığa Büründü” haberimizi yetkililerle paylaştığını, haberin sorunun çözümünde etkili olduğunu belirtti.

k5-001.jpg

BÜYÜK ÇABA VERDİM

Geçtiğimiz yazdan bu yana elektrik altyapısındaki yenileme çalışmaları Büyük Kayaş Mahallesi’ndeki vatandaşların kâbusu olmuştu. Mahalledeki elektrik kesintilerinin ardından gelen aydınlatma sorunlarında sona gelindi.

k2.jpg

Konuyla ilgili “Son iki dönemdir hizmetin gelmesi için büyük mücadele verdim. Yaşanan sorunların çözümünde bazı sokaklarımızda maalesef büyük gecikmeler yaşandı” şeklinde konuşan Halat, “Vatandaşlarımız haklı olarak rahatsız huzursuz olmuştur ama benim muhtar olarak çalmadığım kapı kalmamış aramadığım yer kalmamıştır. Verilen büyük çaba sonucunda mahallemizdeki aydınlatma problemleri bugün itibarıyla sona erdi. 1529.1524 Kayaş Caddesi’nin büyük bir bölümü bugün itibari ile aydınlatılmıştır. Mahallenin diğer sokaklarının aydınlatılması için yetkililer önümüzdeki haftaya kadar biteceği sözünü verdiler” dedi.

k6.jpg

İLKSAYFA AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİM

Süreci başından beri takip edip haberleştiren gazetemize teşekkür eden Halat, “Yapılan haberleri ve sorunun vatandaşların canını sıktığını yetkililerle paylaştım. Bu süreçte birçok şikâyet ve talep bana iletildi. Yapılan haberleri mahalle sakinlerimizle de paylaştım. Yaptığınız haberler sorunun çözümünde muhakkak etkili oldu. Mahalle esnafımızın ve vatandaşlarımızın gösterdiği sabır için de gazeteniz aracılığıyla onlara teşekkür ediyorum” diyerek cümlelerini noktaladı.

Kaynak:Mikail Karaman / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.