Vatandaş isyan ediyor: Yenimahalle’nin bakımsız merdivenleri

Vatandaş isyan ediyor: Yenimahalle’nin bakımsız merdivenleri

Yenimahalle Ergenekon Mahallesi Dörtyol Sokak’taki merdivenler bakım istiyor. Vatandaşlar, “Bu merdivenler uzun süredir böyle. Merdiven korkulukları en ufak rüzgârda bile düşüyor. Biran önce tamirat istiyoruz” dedi.

Yenimahalle Ergenekon Mahallesi Dörtyol Sokak merdivenleri bakım bekliyor. Vatandaşlar Yenimahalle Belediyesi’nden beklentilerini gazetemize anlattı. Mahalle sakinleri “Mahallemizde bulunan Dörtyol Sokak mahallelinin her gün işe okula giderken aktif olarak kullandığı bir sokak. Sokakta bulunan merdivenler mahalledeki birçok sokağı birbirine bağlayan bir bağlantı noktası oluyor. İnsanlar işlerine öğrenciler okullarına giderken kullanıyor. Şuanda sokak merdivenleri tamirat bekliyor” dedi.

basliksiz-1-002.jpg

NARKÖY SOKAK GİBİ OLSUN

Yenimahalle Belediyesi’nden hizmet bekleyen mahalle sakinleri, “Şuanda söz konusu sokaktaki merdivenlerimiz bakımsız durumda. Korkulukları yılıkmış ve basamaklarda bozulmalar var. Daha öncede sokağın diğer kısmındaki korkuluklar düşmüştü. Belediye ekipleri geldi yaptı ama merdivenler eski olduğu için tamiratlar uzun ömürlü olmuyor. Merdiven korkulukları rüzgâr değse düşüyor. Mahallenin çocukları sokaklarda oynuyor. Merdiven korkuluklarının çoluk çocuğun üzerine düşmesinden korkuyor. Mahallemizde Narköy Sokak’ta burası gibi merdivenlerden oluşuyor. Bizlerde buranın Narköy Sokak gibi olmasını istiyoruz” şeklinde konuşarak taleplerini ilettiler.

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.