Twitter çöktü mü? X çöktü mü? Son dakika!

Twitter çöktü mü? X çöktü mü? Son dakika!

Dünyada en çok kullanıcıya ait sosyal medya platformlarından biri olan X’te hesaplar yüklenmeyince insanlar hemen Twitter çöktü mü? X çöktü mü? Son dakika! Diye aratmaya başladı. Peki, X’e ne oldu?

Dünyada milyarlarca insan tarafından kullanılan ve eski adı Twitter olan sosyal medya platformu X, hesapları açmadı. Genel akışta herhangi bir sorun görünmeyen X’te özel hesaplara girince sıkıntılar yaşandı. Bu da X’in çöktüğünü akıllara getirdi. Pek çok X kullanıcısı sabah 08.30’dan itibaren özel hesaplara giremedi. Peki, Twitter çöktü mü? X çöktü mü? Son dakika! Tüm detaylar haberimizde:

Sosyal medya uygulaması olan X’te bu sabah itibariyle bazı olumsuz durumlar yaşandı. Kullanıcılar hesaplara giremedi. Binlerce paylaşımı bulunan hesapların içine girildiğinde paylaşılan içerikler ve yazılan yazılar görülmüyor. Trend Topic listesinde olan başlıklara giriş yapılamıyor.

SORUN GLOBAL

Eski adı Twitter olan ve Elon Musk’ın satın almasıyla adı X olan sosyal medya kullanıcıları, paylaşımları görüntüleyemedi. Kullanıcılar, X Pro'da "Gönderiler bekleniyor" yazan bir mesajla ve yükleme sorunlarıyla karşılaştı. Neler olduğu merak edilen olayla ilgili Reuters Haber Ajansı bilgi verdi. Reuters, yaptığı haberde Downdetector verilerini kaynak göstererek dünyada X’e erişim sorunu yaşandığını aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.