Sağlık Bakanlığı 10.900 işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? 2023 Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı 10.900 işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? 2023 Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura tarihinin ne zaman oldu merak konusu oldu. İŞKUR üzerinden birçok başvurunun yapıldığı ilanlar arasında temizlik görevlisi, inşaat boyacısı, elektrikçi gibi birçok başvuru yapıldı


Bakanlık bünyesin kura ile KPSS şartı olmadan 10.900 sürekli işçi alınacak. Peki, İŞKUR 10.900 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman açıklanacak.
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekim tarihinin ne zaman olduğu birçok kişi tarafından merak ediliyor. İŞKUR üzerinden yapılan başvuruların Ankara’da noter huzurunda çekilecek. İşte Sağlık Bakanlığı işçi kura çekimi tarihleri…

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı işçi alımının kura çekimi 25 Nisan Salı ve 26 Nisan Çarşamba günü yapılacak.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca daha önceki konuşmasında , "İşçi alım başvuruları İŞKUR tarafından tamamlanmış olup, kura çekimi 25-26 Nisan arasında Bakanlığımızca noter huzurunda yapılacaktır." diye belirtmişti.

KURA SAATİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi Ankara’da 25-26 Nisan tarihlerinde saat 09:00 ve 18:00 arasında gerçekleştirilecek.

KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçlarının ise 25 - 26 Nisan tarihlerinde açıklanması planlanıyor. Daha önce yapılan Sağlık Bakanlığı işçi alımlarında kura sonuçları aynı gün erişime açılmıştı.
Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.