Pursaklar’da Seslendirildi Reis’in Sevdiği Şiirler

Pursaklar’da Seslendirildi Reis’in Sevdiği Şiirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sevdiği ve sıkça meydanlarda okuduğu şiirler, bu kez Pursaklar’daki öğrenciler tarafından seslendirildi.

Pursaklar Belediyesi ve Kol Kola Hareketi işbirliği ile düzenlenen etkinlikte öğrencilerin sesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın okuduğu şiirler seslendirildi. Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde önceki akşam düzenlenen programa Pursaklar Kaymakamı Ali İhsan Kara, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve çok sayıda misafir katıldı.  

TÜRK SİYASİ TARİHİNE YÖN VEREN ŞİİR OKUNDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çok sevdiği ve çeşitli mekanlarda sık sık söylediği şiirler gençler tarafından seslendirilirken salonda duygu dolu anlar yaşandı. Programda sık sık “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İstanbul Belediye Başkanlığı döneminde hapse girmesine neden olan ve Türk siyasi tarihinin değişmesini sağlayan Ziya Gökalp’e ait‘minareler süngü, kubbeler miğfer’ adlı şiir, Ömer Bayram Telci tarafından okundu.  

REİS’İN EN SEVDİĞİ ŞİİRLER OKUNDU

“Reis’ten Şiirler” adlı programda okunan diğer şiirler ise şöyle: “İbrahim Sadri’nin  ‘Bizim de yaşadığımız hayat kardeşim’ şiirini Tayfun Soğuksu, Mehmet Akif Ersoy’un ‘Atiyi karanlık görerek, azmi bırakmak’ şiirini Esma Gül Yerlikaya, Arif Nihat Asya’nın ‘Dua’ şiirini Mümin Yaşar Yalçınkaya, Necip Fazıl Kısakürek’in ‘Zindandan Mehmet’e mektup’ şiirini Mücahit Yurtlu, Erdem Beyazıt’ın ‘Birazdan gün doğacak’ şiirini Zeynep Ilgın Susuzlu, Necip Fazıl Kısakürek’in ‘Canım İstanbul’ şiirini Emin Aslan Kömekçi, Sezai Karakoç’un ‘Ey sevgili’ şiirini Ahmet Zahit Saçı- Sefa Odabaşı, Esat Kabaklı’nın ‘Ez oğlum’ şarkısı ve ‘Vatan’ şiirini Ömer Bayram Telci seslendirdi.”  

PLAKET TAKTİM EDİLDİ

Duygu yüklü geçen programın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sevdiği şiirleri seslendiren öğrencilere plaket takdim edildi. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, emeği geçen öğrencilere ve programa katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür etti. 

 OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.