Oppa Reno 10: İşte tasarım detayları

Oppa Reno 10: İşte tasarım detayları

Son teknoloji ile donatılmış teknik özellikleri ortaya çıkan Oppo Reno 10 ve Reno 10 Pro Plus modellerinin tasarımı sızdırıldı. Oppa Reno 10 tasarımı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz aylarda Reno 8T modelini tanıtan Oppo, yeni model için çalışmalarını bitirdi. Teknik özellikleri ortaya çıkan Oppo Reno 10 serisinin tasarımı paylaşıldı.

Geçtiğimiz yıl 3 model ile karşımıza çıkan Oppo, bu yıl Reno 10 ve Reno 10 Pro Plus modellerini piyasaya sürecek. Sızdırılan bilgilere göre şirket, Reno 10 Pro Plus modelinde Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci kullanılacak.

TASARIMI ORTAYA ÇIKTI

Oppo Reno 10 tasarımı

4nm teknolojisi ile üretilen Snapdragon 8 Gen 2’de 1 adet 3.2GHz ARM Cortex-X3, 2 adet 2.8GHz ARM Cortex-A715, 2 adet 2.8GHz ARM Cortex-A710 ve 3 adet 2GHz ARM Cortex-A510 çekirdek bulunuyor. İşlemcinin grafik arabirimi tarafında ise Adreno 740 bulunuyor.
Oppo Reno 10, 6.7 inç FullHD Plus ekran ile tanıtılacak. Reno 10 Pro Plus ise 6.74 1.5K ekran ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Şirket, Her iki modelinde de HRR kavisli AMOLED panele yer verilecek.

Oppo, kamera tarafında radikal değişikliğe gitti. Üçlü kamera dizilimine sahip olacağı belirtilen Oppo Reno 10 modelinde bir adet ana kamera, bir adet ultra geniş açılı kamera ve 2X yakınlaştırmaya sahip telefoto kamera kullanılacak. Ön kamerada ise 32 Megapiksel lens kullanılacak.

Oppo Reno Pro Plus modeli, 50 Megapiksel IMX890 ana kamera, ultra geniş açılı kamera ve periskop kamera ile tanıtılacak. Ön kamerada ise 64 Megapiksel lens kullanılacağı ön görülüyor.

Sedat Osman Koç / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.