Nilgün Belgün öldü mü? Nilgün Belgün’e ne oldu?

Nilgün Belgün öldü mü? Nilgün Belgün’e ne oldu?

Sosyal medyada gündeme gelen Nilgün Belgün öldü mü sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Nilgün Belgün öldü mü? Nilgün Belgün’e ne oldu? İşte cevabı:

Sosyal medyaya şok etkisi oluşturacak bir söylenti ortaya atıldı. Ekranların sevilen oyuncusu Nilgün Belgün'ün yaşamıyla ilgili bu söylenti kısa sürede yayıldı.

Arama motorlarında Nilgün Belgün öldü mü ve Nilgün Belgün'e ne oldu sorularının cevabı aranmaya başlarken, ünlü isim hakkında çıkan bu iddialar sevenlerini derinden üzdü.

Sosyal medyada gündeme gelen Nilgün Belgün öldü mü ve Nilgün Belgün'e ne oldu sorularının cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Nilgün Belgün öldü mü? Nilgün Belgün’e ne oldu? İşte cevabı:

NİLGÜN BELGÜN ÖLDÜ MÜ?

Nilgün Belgün hastaneden paylaşım yaparak, "Sevgili dostlar; ben de en sonunda salgın olan domuz gribine yakalandım. Turnenin sadece iki oyununu oynayabildim. Yarınki Fethiye ve Muğla gösterilerimi ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldık. Yeni tarihleri en kısa zamanda sizlerle paylaşmış olacağım. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere…" diyerek domuz gribine yakalandığını duyurdu.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.