Müge Anlı’da yaşanan olay pes dedirtti: Eşinin yakın arkadaşına kaçtı

Müge Anlı’da yaşanan olay pes dedirtti: Eşinin yakın arkadaşına kaçtı

Müge Anlı’ya başvuran Oruç Aker, eşinin küçük kızını alarak kaçtığını iddia etti. Programda yaşanan olaylar ile birlikte ortaya çıkan gerçekler izleyicileri şaşkına çevirdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Oruç Aker, eşi Rabia Aker’in 2 oğlunu evde bırakarak 3 yaşındaki kızını alıp kaçtığını ve kızını geri istediğini dile getirdi.

Programa bağlanan kişiler tarafından ortaya çıkan gerçekler herkesi şaşkına çevirdi. Rabia Aker’in Oruç’un yakın arkadaşı olan Şenol ile kaçtığı iddia edildi. 3 çocuk annesi Rabia’nın 2 çocuğunu evde bırakarak Şenol’dan olduğu iddia edilen 3 yaşındaki kızı ile kaçtığı öne sürüldü.

Yayına bağlanan tanıklar, Rabia’nın eşi Oruç’un bu olayları bildiğini hatta 3 yaşındaki kızı için DNA testi yaptırdıklarını dile getirdi. Oruç ise arkadaşı Şenol’a, “Sen benim evime girip çıkıyordun, senin çamaşırlarını eşime yıkatıyordum” diyerek isyan etti.

Rabia’nın Şenol’a kızının videolarını attığını söyleyen tanıklar, “Şenol, o benim kızım diyerek bize videolarını izletiyordu” dedi.

Şenol iddiaları yalanlarken, “Rabia ile 4 yıl önce ilişkimiz vardı ama artık bitti” ifadelerini kullandı. Bunların bilinmesine rağmen, Şenol’un Rabia ve Oruç çiftinin evine girip çıkması herkes tarafından tepki topladı.

Bir izleyicinin gönderdiği fotoğrafta Rabia Aker'in iş yerindeki şefi ile kaçtığı ortaya çıktı.

Haber Merkez \ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.