Mobilya sarayı açılıyor

Mobilya sarayı açılıyor

Siteler mobilya esnafının ihtiyaçları doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen AVM projesi tamamlandı. Siteler mobilyası, resmi açılışı yarın yapılacak olan ANKAMOB AVM ile marka olma yolunda ilerliyor. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, 2013 yılında Siteler esnafının ürünlerini sergilemeleri için sözünü verdiği Mobilya Alışveriş Merkezi faaliyete girdi. ANKAMOB AVM’nin resmi açılışı yarın saat 14.00’da yapılacak.
Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasının girişimleri ile Ankara Büyükşehir Belediyesince yapılan Siteler Mobilya Sarayı,  ANKAMOB AVM ismi ile Samsun Yolu 13. Km Mamak adresinde hizmete girdi. Resmi açılışının 30 Mayıs Salı günü yapılması planlanan ANKAMOB AVM’de geniş bir katılımın gerçekleşmesi bekleniyor. ANKAMOB AVM açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül katılacak. 

ÜRETİM VE SATIŞ AYRILDI

60 yılı aşkın tecrübesi ile Mobilya üretimi yapan, Ortadoğu’nun en büyük mobilya üretim merkezlerinden bir tanesi olan Siteler, ihtiyacı olan satış mağazalarına kavuştu.  Üretim ve satış hattının iç içe olmasından dolayı yaşanan problemlere son vermek istediklerini belirten Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, “Üretim ve satış hattının aynı yerde olması çeşitli problemlere yol açıyor. Bu problemeler son vermek amacıyla geliştirdiğimiz AVM fikri hayata geçti. ANKAMOB AVM hem mobilyacıları rahat ettirecek hem de vatandaşlarımızın daha konforlu alışveriş yapabilmesini sağlayacak bir kompleks olarak hayata geçti. Salı günü gerçekleştireceğimiz açılış törenine tüm halkımızı davet ediyorum” şeklinde konuştu. 

MARKA OLMA YOLUNDA 

ANKAMOB AVM Samsun Yolu 13. Km Mamak’ta hizmete açıldı. AVM’nin Resmi açılışının yarın saat 14:00’da yapılması bekleniyor. 15 bin m2 satış alanı, 100’ün üstünde imalatçı mağaza, binlerce ürün çeşidi ile Siteler Mobilyası,  ANKAMOB AVM de buluşuyor.

Mobilya Fuarı konseptinde tasarlanan ANKAMOB AVM, yerli yabancı toptan mobilya mağazacıları ve perakende müşteriler için 365 gün açık kalacak. Hizmete açılan mağazalar, geleneksel yöntemlerle geçmişten güç alarak üretim yapan Ankara Siteler esnafının benimsemiş olduğu ahilik kültürüne katkı sağlayacak ve ustalara kendi yaptıkları ürünleri kendirinin satmalarının yolunu açacak. Siteler ensanfına kendi ürünlerini sergileme ve satışa sunma adına büyük bir imkan sağlayacak olan AVM mobilya alışverişi yapacak olanların tek adresi olacak. Böylelikle siteler mobilyası marka olma yolunda büyük bir ilerleme kaydetti. 

DÜNYAYA AÇILMA HEDEFİNDEYİZ

Hayata geçirilen proje sadece Siteler’de üretim yapan imalatçı mobilyacıları kapsıyor. İmalatçıları desteklemek, fabrikasyon ürünler ile rekabet seviyesini artırmak amaçlı yapılan merkez 100’ün üzerinde imalatçıyla kapılarını açıyor. ‘365 gün Kesintisiz Mobilya Fuarı’ sloganı ile açılacak olan AVM’ de on bin çeşit mobilya dekorasyon ürünü teşhir edilebilecek. Başkan Taklacı, "Uzun zamandır böyle bir mobilya AVM’si istiyorduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın Melih Gökçek’e bu konuda duyarsız kalmadığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, “Biz geçmişi konuşarak vakit öldürmek yerine Siteleri yeniden inşa ediyoruz. Tasarım hattında ‘Mükemmeliyet ve Tasarım İnovasyon Merkezi Projesi’, üretim hattında ‘Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi’ ve pazarlama hattının başlangıç projesi olan ‘Siteler Mobilya Sarayı ANKAMOB AVM’  ile Ankara mobilyasını dünyanın mobilya üretim merkezi haline getireceğiz” ifadelerini kullandı

HAKAN ŞAHİN - HABERVAKTİM. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.