Microsoft sohbet geçmişi özelliği getiriyor

Microsoft sohbet geçmişi özelliği getiriyor

Microsoft, Bing yapay zekâ botuna kullanıcıların en çok istediği özelliği getireceği açıkladı. Teknoloji sektörü devi Microsoft, tanıttığı yapay zekâ botuyla heyecan yaratmayı başardığı Bing tarayıcısına ‘Sohbet Geçmişi’ özelliği getireceğini açıkladı.

Microsoft’un yoğun talep görmeyen arama motoru Bing, geçtiğimiz haftalarda tanıttığı yapay zekâ destekli sohbet botuyla birlikte büyük bir merak ve heyecan uyandırmıştı. Microsoft, Bing’in yapay zekâ botuna gelecek olan bu aracı bir numaralı isteğiniz olarak vurguladı.

Bing’in yapay zekâ sohbet botunu kullanan kullanıcılar tarafından en çok talep edilen şey, sohbet geçmişi konusunda gerçekleşmiş. Bu talepler karşısında Microsoft, bu özelliği getireceklerini açıkladı.

Microsoft bing sohbet geçmişi geliyor

“ENTEGRE ETMEK İÇİN ÇALIŞIYOR”

Microsoft’un Web Hizmetleri ve Reklamcılık CEO’su Mikhail Parakin, Twitter’da kendisine sorulan ‘Sohbet geçmişi özelliği ne zaman getirilecek?’ sorusunu yanıtladı. Microsoft’un Web Hizmetleri ve Reklamcılık CEO’su Mikhail Parakin tarafından yapılan açıklamada, “Az evvel ekiple bir durum değerlendirmesi yaptık, herkes bir numaralı isteğiniz olan bu özelliği, Sohbet Geçmişini entegre etmek için çalışıyor” ifadelerine yer verildi.

Sedat Osman Koç / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.