Maraton Genç Güçlüler’den Faruk Koca’ya destek: “Bardak dolup taştı”

Maraton Genç Güçlüler’den Faruk Koca’ya destek: “Bardak dolup taştı”

Ankaragücü’nün yanlış hakem kararlarından dolayı sık sık zor durumda kaldığını savunan Tribün Lideri Ferhat Yeşilçimen, taraftarlar olarak yapılan yumruklu saldırıyı değil Başkan Koca’yı desteklediklerini belirterek, “Bardak dolup taştı” dedi.

Maraton Genç Güçlüler Tribün Lideri Ferhat Yeşilçimen, Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı esnasında Ali Sowe’nin ikinci sarı kartı haksız yere aldığını ve iptal edilen gol öncesinde de lehlerine faul olduğunu iddia ederek, Ankaragücü’nün bu maç ve öncesinde de sık sık yanlış hakem kararlarından dolayı zor durumda kaldığını savundu. Yeşilçimen, taraftar grubu olarak yapılan saldırıyı tasvip etmediklerini dile getirerek, “Herkes bardağın dolu kısmına bakıyor, biz boş kısmına bakıyoruz. Fakat bu bardak dolup taştı” dedi.

saldiri.jpg

BU İLK DEĞİL

Maraton Genç Güçlüler Tribün Lideri Ferhat Yeşilçimen, Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı ve ardından yaşananlar hakkında şunları kaydetti;

“Aslında maç içerisinde bir gerginlik vardı. Ali Sow’un ilk sarı kartı itirazdan oldu. İkincisi sarı kartta ise omuza müdahaleye faul dedi. Ama burada sarı kartlık bir olay yoktu. Dakika 10’daki pozisyonda da bize faul yapılmasına rağmen bunu avantaja bırakıp sonra gol olunca; bu el değdi denilerek VAR’dan iptal edildi. Ayrıca 7 dakika uzatma veriliyor 9’uncu uzatma dakikasında gol olup maç böyle bitiriliyor. Olacak şey değil. Bu tip hakem kararları sadece bu maçta olan bir şey değil. Daha önceden de oluyordu. Herkes bardağın dolu kısmına bakıyor, biz boş kısmına bakıyoruz. Fakat bu bardak dolup taştı.”

ferhatyesilcimenin-grubu-001.jpg

KASTİ OLARAK YAPMADI

Tribün Lideri Ferhat Yeşilçimen, yaşanan saldırıyla ilgili “Biz kesinlikle tasvip etmiyoruz. Başkanımız da bunu tasvip etmez. Biz iyi oldu demiyoruz. Bir ders niteliğinde olacaksa bu olmaması gerekiyordu. Faruk Koca bize her sıkıntıda koltuk kırmayın, kavga dövüş yapmayın diyen bir kişi. Başkanla orada görüştüğümüzde de anlık olduğunu söyledi. Başkan takım için gecesini gündüzüne katan bir insan ve fairplay adı altında bir ödülü var. Bize sürekli yaptığı uyarılar da malum. Hayatında bu işlere girecek bir insan değil. Bence başkanımız bilerek kasti olarak yapmadı; maçın atmosferinden kaynaklı hareket etti. Takımımızı çok seviyoruz. Başkanımızın çok emekleri var. Bu konuda onu kesinlikle yalnız bırakmayacağız. İstifasını da kabul etmiyoruz” diyerek Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’yı savundu.

mac.jpg

HAKEMLERE ÇOK TAVİZ VERİLDİ

Yakın zamanda yine bir hakeme saldırı olduğunu fakat hakemlerin bu şekilde hareket etmediğini iddia eden, Ferhat Yeşilmen, “Bu yumruğu hepimiz yedik. Hakemler diyor ki maçlara çıkmayacağız. Bu olayda hakemlere çok taviz verildi. Bir kişinin yaptığını tüm camiaya mal edemezsiniz” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.