Laurent Blanc Kimdir? Laurent Blanc nereli, kaç yaşında ve hangi takımları çalıştırdı?

Laurent Blanc Kimdir? Laurent Blanc nereli, kaç yaşında ve hangi takımları çalıştırdı?

Ünlü teknik adam Laurent Blanc, spor dünyasında en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Gündemden düşmeyen Blanc’ın özel hayatı merak ediliyor. Peki, Laurent Blanc Kimdir? Laurent Blanc nereli, kaç yaşında ve hangi takımları çalıştırdı?

Teknik direktör Laurent Blanc, arama motorlarında en çok aratılan isimlerin başında yer alıyor. Spor dünyasında yaptığı açıklamalarla gündem olan ünlü teknik adam, sosyal medyanın da gündemine oturdu. İnsanlar “Laurent Blanc kimdir? Laurent Blanc nereli, kaç yaşında ve hangi takımları çalıştırdı?” sorularının yanıtlarını araştırırken bizler de bu cevapları sizler için araştırdık. İşte tüm ayrıntılarıyla Laurent Blanc…

Laurent Blanc kimdir

LAURENT BLANC KİMDİR?

Laurent Blanc,19 Kasım 1965 tarihinde Fransa'da dünyaya gelmiş Fransız eski futbolcudur. Şu an aktif olarak teknik direktörlük yapmaktadır. Kariyerinde Bordeaux, Fransa Milli Takım, PSG ve Olimpik Lyon gibi takımları çalıştırmıştır.

Ayrıca Blanc, çalıştırdığı takımlarla 4 kez Fransa Şampiyonluğu, 2 kez Fransa Kupası Şampiyonluğu, 4 kez Fransa Lig Kupası Şampiyonluğu ve 5 kez Fransa Süper Kupası Şampiyonluğu yaşamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.