LANET YAĞDI

LANET YAĞDI

ANODER Başkanı İlkay Kalkan: Terörü ve teröre destek verenleri bir kez daha lânetliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Temenni ediyoruz ki gözü dönmüş teröristler yok edilecek ve vatanımız bu hainlerden temizleyecektir."

Ankara Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali İhsan Bostan: "İstanbul'daki haince saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Ankara Büyük Şehir Belediyesi Belediyeler, Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanı Osman Usta: "Bu terör saldırısının arkasındaki alçaklar şunu çok iyi bilmelidir ki kanlı hesapları asla tutmayacak. Milletimiz, bayrama hazırlandığı bu mübarek Ramazan gününde yapılan alçakça ve kalleşçe saldırıları boşa çıkaracak, birliğini ve beraberliğini muhafaza ederek teröre karşı topyekun mücadelesini sürdürecek."

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED), Başkent Otomotivciler Derneği (BOD) ve Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç:  "36 vatandaşımızın ölümüne ve 147 vatandaşımızın da yaralanmasına neden olan bu elim hadiseyi şiddetle kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Üzüntümüz büyük… Ancak biz yüzyıllardır birlik ve beraberlik ruhu ile kenetlenmiş bir millet olarak saldırıyı gerçekleştiren ve işbirlikçilerine geçit vermeyeceğiz."
Keçiören Çorumlular Derneği Başkanı Fatih Erdoğan: Avrupa’nın en büyük havalimanlarından birinde saldırı gerçekleştirmek sadece Türkiye’nin değil, içinde bulunduğu coğrafyanın istikrarına gölge düşürmektir.Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınıyor, bu vahim olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Ankara Yufkacılar ve Kadayıfçılar Odası Başkanı Mehmet Polat: "İstanbul'daki terör saldırısını gerçekleştiren hainleri lanetliyorum. O teröristler hak ettiklerini bulacaklardır."

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Rıdvan Aktaş: Ülkemizin huzurunu hedef alan bu alçak saldırı karşısında milletimizin sağduyuyla ve her zamankinden daha güçlü şekilde dayanışma içinde olacağına inanıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Ankara Taşçı, Mezarcı Ustaları Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Nevzat Fındık: Önceki gece İstanbul Atatürk Havaalanı'nda masum insanlar bu alçak saldırıda yaşamlarını yitirdi. Bu hain terör saldırısını şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerinin ve yakınlarının acısını en derinden paylaşıyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun.
Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan H. Çavuşculu:  Ankara’daki menfur saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyorum. Devletimizin varlığına ve birliğine kasteden alçak saldırıyı, terör odakları ile işbirlikçilerini lanetliyorum. 

 

''KAHPE TERÖRÜ LANETLİYORUM'' 

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınayarak, “Bayram sevincini kana bulayan, insanlığa kasteden kahpe terörü lanetliyorum” dedi. 

 

''FRENE BASTILAR''

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen patlamalarla ilgili olarak, “Ekonominin düzelmesini istemeyenler hemen frene bastı” dedi. 

 

''AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR''

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısını şiddetle lanetlediğini belirterek, “Çocuk yaşlı, kadın erkek demeden masum insanları hedef alan caniler ve bu canilerin arkasındaki odaklar, amaçlarına asla ulaşamayacaklar” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.