Keçiören’e yeni kültür merkezi: 2 bin metrekare alana kurulacak

Keçiören’e yeni kültür merkezi: 2 bin metrekare alana kurulacak

Keçiören Belediyesi ilçeye yeni bir kültür merkezi kazandırmak için ihaleye çıktı. 2 bin metrekare alana kurulacak kültür merkezi için ihaleye son teklif verme tarihi 15 Ocak olarak açıklandı.

Ankara Keçiören’de var olan kültür merkezlerine yenisi eklenecek. Sosyal belediyecilik anlayışıyla açılan kültür merkezlerinde kurs ve seminerlerden, farklı dallardaki spor aktivitelerine birçok etkinlik düzenlenirken; bölgenin önemli bir ihtiyacı karşılanmış olacak. 2 bin metrekare alana kurulacak kültür merkezi Aşağı Eğlence Mahallesi’nde yapılacak. İhaleye son teklif verme tarihi ise 15 Ocak…

k1.jpg

SON GÜN 15 OCAK

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çıkılan ihale ilanında “Aşağı Eğlence Mahallesi 9005 Ada 3 Parsel Kültür Merkezi Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır” ifadelerine yer verildi. Kültür merkezi için ihaleye son teklif verme tarihi 15 Ocak olarak açıklandı.

k2.jpg

2 BİN 95 METREKARE ALANA SAHİP OLACAK

İhale ayrıntılarında yer alan bilgilere göre; Aşağı Eğlence Mahallesi Gen. Dr. Tevfik Sağlam Caddesi Susurluk Sokak üzerinde bulunacak kültür merkezi Kültür merkezi 1 borum, 1 zemin, 2 normal kat ve çatı katından oluşup; yapım süreci 540 gün sürecek. 2 bin 95 metrekare alan sahip kültür merkezi ile sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Keçiören Belediyesi ilçedeki kültür merkezlerine yenisini ekleyerek bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak. Yapılacak kültür merkezi kültür sanattan spora, eğitimden eğlenceye birçok farklı alanda etkinliklere ev sahipliği yapacak.

sada.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.