Kahramankazan'da çalışmalar hızla devam ediyor: Parklar, konaklar, okullar...

Kahramankazan'da çalışmalar hızla devam ediyor: Parklar, konaklar, okullar...

Kahramankazan Belediyesi ekipleri kırsal mahallelerde çevre düzenleme ve tadilat çalışmalarına hız verdi. İlçede sıkı çalışmalar devam ederken birçok alanın tadilatı da tamamlandı.

Göreve geldiği günden bugüne merkez ve kırsal mahalleler arasında ayırım yapmayan Kahramankazan Belediyesi, kırsal mahallelerdeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahallelerin çevre düzenlemesi, yollarını, park bahçelerini ve köy okullarını tadilata alan belediye birçok mahalledeki imam evlerini ve camilerinde bakımlarını yapmayı unutmadı.

kazan-calisma.jpg

EKSİKLER GİDERİLDİ

Kahramankazan Belediyesi’nin hayata geçirdiği çalışmalar arasında Aşağıkaraören Mahallesi’nde bulunan İmam Evi’nin tadilatı, İnceğiz Mahallesi’nde bulunan Köy Konağı çevresine istinat duvarı yapımı, Uçarı Mahallesi’nde doğalgaz kazısında zarar gören yerlerin asfalt yamaları, Uçarı Mahallesi Köy Odası’nın iç boyası, Günbaşı Mahallesi’nde bulunan İmam Evi’nin matolama çalışması, İçören Mahallesi’nde tadilatı yapılan okulun çevre duvarının yapımı yer alıyor. Ayrıca bu bölgeye kilitli parke taşı döşemelerinin de çalışmalarına başlanıyor.

serhat-oguz.jpg

ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYORUZ

Çevre düzenlemelerine ve ilçenin daha estetik bir görünüm kazanmasına yol açacak projelerin öncüsü olan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, vatandaşın refahı ve huzuru için belediye ekiplerinin büyük bir özveriyle çalıştığını bildirdi.

Kaynak:Faruk Gökyurt / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.