Hasan Bitmez öldü mü? Hasan Bitmez’e ne oldu?

Hasan Bitmez öldü mü? Hasan Bitmez’e ne oldu?

Sosyal medyada gündeme gelen Hasan Bitmez öldü mü sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Hasan Bitmez öldü mü? Hasan Bitmez’e ne oldu? İşte cevabı:

Sosyal medyaya şok etkisi oluşturacak bir söylenti ortaya atıldı. Milletvekili Hasan Bitmez'in yaşamıyla ilgili bu söylenti kısa sürede yayıldı.

Arama motorlarında Hasan Bitmez öldü mü ve Hasan Bitmez'e ne oldu sorularının cevabı aranmaya başlarken, ünlü isim hakkında çıkan bu iddialar sevenlerini derinden üzdü.

Evet.. Sosyal medyada gündeme gelen Hasan Bitmez öldü mü ve Hasan Bitmez'e ne oldu sorularının cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Hasan Bitmez öldü mü? Hasan Bitmez’e ne oldu? İşte cevabı:

HASAN BİTMEZ ÖLDÜ MÜ?

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

BAKAN KOCA DUYURDU!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca milletvekilinin vefat haberini şu ifadelerle açıkladı:

"Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Sayın Hasan Bitmez, tedavi altına alındığı Ankara Bilkent Şehir Hastanesi yoğun bakım servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün 11:50’de vefat etti."

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.