Hamamönü geleneksel ramazan etkinliklerine hazır

Hamamönü geleneksel ramazan etkinliklerine hazır

Hamamönü’nde her yıl olduğu gibi bu yılda da ramazan stantları kuruldu. Altındağ Belediyesi’nin ramazan için kurduğu fuar ile hem satış yapılıyor hem de ramazanın paylaşım ruhu yaşatılıyor.

Ankara’nın en gözde tarihi, kültürel ve turistik yeri olan Hamamönü, 11 ayın Sultanı Ramazan için hazırlıklarını tamamladı. Her yıl oluğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı’nda, Ankaralıların vazgeçemeyeceği adreslerin başında gelen Hamamönü, bu yılda vatandaşları kucaklayacak. Bölgedeki işletmeciler, iftar programları için rezervasyonlarının günler öncesinden yer ayırtılması gerektiğini söylüyor.

1679467094939.jpeg

STANTLAR HAZIR

Altındağ Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında Hamamönü’ne kurulan stantlar yine büyük ilgiyle karşılanıyor. Ramazan ayında esnafların her yıl kurmuş olduğu kermeslerden vatandaşlar, zanaatkârların üretmiş olduğu tarihi ve kültürel ürünleri satın alabiliyor.

1679467094858.jpeg

HER ŞEY VATANDAŞLAR İÇİN

Ramazan ayı için en uygun programlar ve etkinlikler, Altındağ Belediyesi tarafından özenle seçiliyor. Sadece Altındağ’da yaşayan vatandaşlar için değil Ankara’nın dört bir yanından gelecek olan tüm Ankaralılar için hazırlıklar yapıldı. Hamamönü’ne açılan olan stantlardan çevre düzenlemesine, müzik ve şiir dinletilerinden bölge temizliğine kadar hiçbir ayrıntı atlanmıyor.

Eray Zobu/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.