Geleceğin altın kramponları Altındağ’da yetişiyor

Geleceğin altın kramponları Altındağ’da yetişiyor

Altındağ Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilen futbol kurs kayıtları başlıyor. 7 yaş ve üzeri gençlerin başvurabileceği kurs, Karapürçek Mahallesi Semt Stadyumuna yapılacak. Kurs için son başvuru tarihi 30 Aralık.

Altındağ Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilen futbol kurs kayıtları başlıyor. 7 yaş ve üzeri gençlerin başvurabileceği kurs, Karapürçek Mahallesi Semt Stadyumuna yapılacak. Altındağlı çocuklar tarafından geçtiğimiz yıllarda oldukça büyük ilgiyle karşılanan futbol kursunda bu yılda aynı yoğunluk bekleniyor. Altındağ'ın yetenekli çocuklarının yeşil sahalara çıkacağı için son başvuru tarihi 30 Aralık. Kurs hakkında bilgi veren Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Altındağ'da her çocuğun en az bir spor ve sanat dalıyla ilgilenmesini istiyoruz. Açmış olduğumuz ücretsiz futbol okuluyla Altındağlı minikler günlerini sporla iç içe geçiriyor” dedi.

kayttt.jpg

“MİNİKLER GÜNLERİNİ SPORLA İÇ İÇE GEÇİRİYOR”

Kursa, her geçen yıl gösterilen ilginin artarak devam ettiğini dile getiren Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Altındağ'da her çocuğun en az bir spor ve sanat dalıyla ilgilenmesini istiyoruz. Açmış olduğumuz ücretsiz futbol okuluyla Altındağlı minikler günlerini sporla iç içe geçiriyor. Geçtiğimiz yıllarda da kurslar büyük ilgi görmüştü. Yaklaşık 500 çocuğumuz futbol kursuna kayıt yaptırmıştı. Biz de daha fazla çocuğumuzun isteğini karşılayabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

ruveydaaa.jpg

“ÇOCUKLARIMIZI FUTBOL KURSUNA DAVET EDİYORUM”

Her şey çocuklarımızın eğitimi için diyen Balcı, “Altındağlı çocukların her anlamda iyi eğitim almasını istiyoruz. Her şey çocuklarımızın eğitimi için. Bu nedenle belediyemiz bünyesinde çeşitli kurslar ve okullar açıyoruz. Açtığımız ücretsiz futbol okulu da bunlardan sadece bir tanesi. Spor yapmak isteyen, yeteneğine güvenen tüm çocuklarımızı ücretsiz futbol kurslarına katılmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Rüveyda Aslıipek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.