Feci kazada acı detay: Cenazeden dönüyorlarmış!

Feci kazada acı detay: Cenazeden dönüyorlarmış!

Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya mevkiinde meydana gelen kazaya karışan otobüslerden Esenyurt Belediyesine ait otobüsteki yolcuların cenazeden döndüğü ortaya çıktı.

Sabah saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya mevkiinde meydana gelen kazada 11 kişi hayatını kaybederken 57 kişi ise yaralandı. Kazanın ardından ortaya çıkan ayrıntılarda aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 aracın yoğun sis nedeniyle zincirleme kazaya karıştığı belirtilirken; kazaya karışan Esenyurt Belediyesi'ne ait otobüsteki yolcuların cenaze için gittiği Giresun’dan dönüş yolunda kaza geçirdiği ortaya çıktı.

12111.jpg

CENAZEDEN DÖNÜYORMUŞ

Kuzey Marmara Otoyolu’nda bugün sabah erken saatlerde gerçekleşen kazada 11 kişi ölürken, 57 kişinin de yaralandığı açıklandı. Otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkiinde aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araç yoğun sis nedeniyle zincirleme kaza yaptı. Kazanın oluş şeklinin ise; ilk olarak otomobilin, TIR'a çarpması şeklinde başladığı; daha sonra diğer araçların çarpıştığı; vefat edenlerin bir kısmının ise araçlardan inen yayalara arkadan gelen araçların çarpmasıyla vefat ettiği belirlendi. Kazaya karışan araçlardan Esenyurt Belediyesi'ne ait otobüs ile ilgili ortaya çıkan ayrıntılarda ise araçtaki yolcuların cenaze nedeniyle Giresun’a gittiği ve dönüş yolunda kaza geçirdikleri ortaya çıktı.

11231312.jpg

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Ayrıntılı ile ilgili resmi bir açıklama olmazken; Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, sosyal medya hesabında “Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde meydana gelen 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 11 vatandaşımızın vefat ettiğini 57 vatandaşımızın da yaralandığını üzüntüyle öğrendim. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifa diliyor; can kaybının artmamasını temenni ediyorum” mesajı paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.